Platsannonser Visa alla

Kökschef & kock

Almåsa Konferens & Svartkrogen

 

Vill du arbeta med ett härligt gäng i en fantastisk miljö. 

Vi söker dig: 

Som har flera års erfarenhet. 

Är nyfiken och vill utveckla köket, smaker och vår verksamhet.

Gillar att jobba självständigt men även i team. 

Du vill vara med och utveckla vårt unika koncept i Svartkrogen och vårt konferenskök.

Tjänsten är heltid eller deltid och tillsvidare, dag/ kväll/ helg. Du bör ha körkort/ bil då vi ligger en bit från busskommunikationer.

Om rollen

Vi på Almåsa söker dig som vill jobba med en anläggning som har stor potential att ta nästa steg i utvecklingen. Och tillsammans med oss utveckla Almåsa Konferens & Svartkrogen vidare. Vi utgår från att du har några års erfarenhet i köket och kan bidra med engagemang och ledarskap. Din personlighet och servicetänk är viktigt för rollen. 

Allt för att kunna samarbeta väl och tillföra energi, passion och engagemang till teamet. Du ansvarar för kökets olika områden och säkerställer hög och jämn kvalitet i både matlagning, ekonomi och planering. Då anläggningen är liten, jobbar du i driften och är ansvarig för planering och inköp. 

Almåsa Konferens hittar du på en strandtomt i Västerhaninge strax utanför Stockholm. Almåsa är en konferensanläggning som även jobbar med blinda under sommar och jul. Övriga perioder välkomnar vi konferenser. Allt vi gör gott för synskadade är därmed bra för alla. Våra konferensgäster får ta del av denna annorlunda värld på flera olika sätt när de besöker Almåsa. Vi har även den unika Svartkrogen där gästerna äter i totalt mörker och blir serverad av våra blinda värdar.

www.almasa.se , www.svartkrogen.se 

Skicka din ansökan till elisabeth.schmidt@almasa.se eller ring 070- 564 12 84 

 
Ansök här