Platsannonser Visa alla

Kock/köksmästare

BauerGården

Bauergården är belägen i idylliska Bunn mellan Gränna och Jönköping, bara 10 min från E4. BauerGården stod klart 2015, en förstklassig konferensanläggning med förnämligt Gästgiveri och exklusiv ställplats för husbilar. Vi befinner oss mitt i ”John-Bauer-land” och den kände konstnärens trolska miljöer. BauerGården har 27 rum och kan erbjuda boende av olika slag. Alltifrån komfortabelt hotellboende i designade De Lux-rum i huvudbyggnaden till dubbelrum i Lilla Hotellet och i våra andra byggnader. Och på vår fullt utrustade ställplats erbjuds övernattning i egen husbil.

I vår läckra restaurang kan vi duka upp för ca 120 sittande matgäster eller ett par hundra minglande gäster. Vårt kök håller högsta klass och serverar utsökt mat, lagad med lokala råvaror, allt efter årstid och tillgång.

Hotellrummen är designade av inredaren Elisabeth Lejon, som även svarar för interiören i restaurang- och konferensdelen.

Om rollen
Inför hösten söker vi nu dig som vill anta utmaningen att bibehålla vårt goda rykte och tillsammans med oss utveckla BauerGården vidare. Vi utgår från att du har några års erfarenhet i köket och kan bidra med engagemang och ledarskap. Din personlighet och servicetänk är viktigt för rollen. Allt för att kunna samarbeta väl och tillföra energi, passion och engagemang till teamet. Du ansvarar för kökets olika områden och säkerställer hög och jämn kvalitet i både matlagning, ekonomi och planering. Då anläggningen är liten, så jobbar du för det mesta i driften och är ansvarig för planering och schemaläggning i köket.

Om tjänsten
Tillsvidare, heltid
Tillträde: Början av september
Övrigt: Boende kan ordnas

Skicka in din ansökan senast den 3:e september till gustav@bauergarden.se

För frågor angående tjänsten kontakta vår Platschef Gustav Kalogirou på gustav@bauergarden.se eller 073 52 67 124.

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här