Platsannonser Visa alla

Säljansvarig med passion för Stockholm

Beautiful Apartments

 

Säljansvarig med passion för Stockholm

Marknaden:
Stockholm är en av världens viktigaste städer för startupföretag och anses som Europas huvudstad vad gäller teknisk produktion. Detta har medfört att många utländska konsulter förflyttas i sin tjänst till Stockholm och där kommer vi in i bilden med vår affärsidé. Vi söker nu en driven och målinriktad säljare som vill utveckla vår verksamhet tillsammans med vårt team.

Vilka är vi:
Beautiful Apartments består av engagerade och erfarna medarbetare och vårt mål är att, utifrån gästernas behov och önskemål, göra våra gästers första möte med Stockholm så enkelt och behagligt som möjligt genom att erbjuda dem ett första tryggt och bekvämt boende. Vi hyr ut 300 möblerade lägenhetsobjekt i Stockholm och närförort. Vi möblerar och administrerar samtliga lägenheter för att garantera en hög och personlig servicenivå med flexibilitet och trygghet som våra ledord.

Vem är du:
Som person är du självgående och engagerad med drivkraft. Du är flexibel och gillar kundkontakt och har en tydlig struktur i det du gör och arbetar organiserat på ett kommunikativt sätt och värdesätter samarbete med andra. Kvalitet och service är också viktiga ledord för dig, att inte tappa fokus och alltid vara strukturerad är en viktig egenskap då du kommer att följa upp dina mål i dina tilldelade geografiska områden.

Ansvarsområden:
I rollen ingår eget säljarbete och du ansvarar för processen från nykundsbearbetning till genomförande av kundmöten, återkoppling samt avtalsskrivning.

Tjänsten ställer höga krav på god kommunikation samt ett anpassat sätt att hantera situationer och personer på olika nivåer. Din drivkraft är att skapa affärer som kan göra skillnad på riktigt.

En bra affär gör man fortfarande genom ett personligt, fysiskt möte, men en del kundkontakter kommer även att ske genom telefon.

Önskvärda och meriterande specifikationer:
Vi ser gärna att du har både dokumenterad erfarenhet (minst 2 år) och ett stort intresse av försäljning med uppsökande verksamhet samt gärna utbildning inom hotell. Svenska och engelska flytande och övrig språkkunnighet är en merit då vi har kunder från hela världen. En ytterligare merit är erfarenhet av bokningssystem och/eller CRM.

B-Körkort är ett krav.

Ansökningarna behandlas löpande varför vi ber dig att söka så snart som möjligt, dock senast 15/4 2017. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan mailas till manuela@beaps.se. Vid frågor ring Manuela på 070-7656450.

 

 

Ansök här