Platsannonser Visa alla

F&B Manager

Bergendal

Vid Edsvikens strand, bara 20 minuter från Stockholm och Arlanda, finns en avskild plats för konferenser och fest. Här gömmer sig Bergendal. En mötesplats som fått växa med naturens nivåskillnader och former, vilket på ett naturligt sätt kunnat ge den vita herrgårdsmiljön sällskap av modern arkitektur. Som lagren på en pärla bygger vi vår verksamhet på många år av erfarenheter. Här kan du fokusera på det som är viktigt för dig.

Bergendal är en unik plats med utsikt över vackra Edsviken. En egen värld endast 20 minuter från Stockholm och Arlanda. En värld för inspirerande och effektiva möten men också för vila och för att samla kraft

På Bergendal samsas Herrgården sida vid sida med modern arkitektur. Denna kontrast skapar en miljö som passar allt ifrån företagets konferens till bröllopsfesten. Med 126 hotellrum och 25 mötesrum kan vi skräddarsy ett besök för såväl mindre sällskap som för större grupper. Vi tror på att kombinationen av gott värdskap, en trivsam atmosfär, riktigt god mat tillsammans med ett starkt engagemang för miljö och säkerhet skapar de bästa förutsättningarna för lyckade och stimulerande möten. 

Bergendal är en plats där våra medarbetare gör skillnad och skapar med professionalism, stolthet och ett brinnande engagemang skapar minnesvärda upplevelser för våra gäster. Våra gäster ska alltid känna sig trygga på Bergendal i alla avseenden.

Ansvarsbeskrivning 
Ansvara för ledning, vidareutveckling och kvalitetssäkring av området mat & dryck vilket innefattar avdelningarna kök och restaurang med dess personal. Skapa teamkänsla inom området mat & dryck samt ett gott samarbete med övriga avdelningar inom Bergendal.

Upprätta och säkerställa rutiner och arbetssätt så att vi vid varje tillfälle tryggt kan leverera bästa resultat för våra gäster.
Ansvara för att upprätta tydliga och mätbara mål, implementering av aktiviteter samt löpande uppföljning. Ansvara för resultatuppföljning av området mat & dryck.
Tillsammans med VD och ledningsgruppen utveckla hela Bergendal avseende produkt, kvalitet, service och resultat.
Verksam i driften vid behov i synnerhet för att säkerställa kvalitet vid given tidpunkt.
Egenskaper och kunskaper som krävs för att klara jobbet.

En affärsorienterad ledare med starkt kommersiellt driv och förmåga att organisera, motivera och delegera.
Flerårig erfarenhet från arbetsledande befattning inom mat & dryckesområdet med dokumenterad utbildning inom restaurang eller kök.
God förståelse för vad som skapar lönsamhet och resultat inom restaurangverksamhet.
Har en ”hands on” attityd med förmåga att initiera, driva och verkställa.
God datorvana och goda kunskaper i Officepaketet.

Tjänsten ingår i ledningsgruppen samt rapporterar till VD. För mer information om Bergendal se www.bergendal.se

Intervjuer sker löpande. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Karin Gustafsson på telefon 0709-698600, mail karin@peopledevelopment.se alternativt Marie Louise Alderlid på 0734-100441 Marie-Louise@peopledevelopment.se

Du söker jobbet via www.peopledevelopment.se  

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

 
Ansök här