Platsannonser Visa alla

Konferensvärd/värdinna 50% sökes

Best Western Kom Hotel Stockholm

 

Vilka är vi och vad kan vi erbjuda dig?

Som gäst på Best Western  Kom Hotel Stockholm har man inte bara ett perfekt läge mitt i city, utan också en välkomnande och hemtrevlig atmosfär. Med våra 143 rum och konferensanläggning passar hotellet lika bra oavsett om man är i tjänsten eller för nöjes skull. Hotellet ägs av KFUK-KFUM Central som är en ideell förening.

För oss på Kom Hotel Stockholm är inte bara kloka miljöval självklara. Lika viktigt är att ta ett samhällsansvar och medverka till barns och ungdomars möjligheter att utvecklas och må bra. Det gör vi dels genom att samtliga våra vinster oavkortat går till föreningslivet och KFUK-KFUM Centrals barn- och ungdomsverksamhet inom sport, fritid och hälsa.

Är du vår nästa konferensvärdinna/värd på 50% eller mer?

Vi söker dig som vill jobba i vår konferens där vi välkomnar och hjälper våra gäster. Du har drivet och vågar vara personlig och affärsmässig på en och samma gång. Du har ett öga för service och detaljer. Hos oss utvecklas du i ett starkt team där vi jobbar tillsammans för att ta hand om våra konferensgäster, allt för att ge dem upplevelser i världsklass. Du är redan van att arbeta på hotell och i en konferens.

Vi vill att du som söker har erfarenhet av liknande arbete i en konferens. Du har arbetat i något typ av hotellsystem men gärna Fidelio Suite 8. Du ska ha lätt för att uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift då vi har mycket internationella gäster. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Känner du att du är rätt person för denna spännande roller och vill bli en del av vårt team, så skicka ett mail till oss. Så kanske detta blir starten på något helt nytt för både dig och oss.

För mer information gå gärna in på vår hemsida www.komhotel.se

Tjänsten skall tillsättas omgående. Lön enligt ök.

Skicka din ansökan till anna.hallstrom@komhotel.se med meritförteckning omgående.

Märk din ansökan med ”konferensvärd”.

Intervjuer kommer att ske löpande.

Best Western Kom Hotel Stockholm

Döbelnsgatan 17

111 40 STOCKHOLM

Tel 084122351

Fax 084122310

 

Ansök här