Platsannonser Visa alla

Best Western Plus Västerviks Stadshotell är ett fyrstjärnigt hotell mitt i vackra skärgårdsstaden Västervik. Vi har 101 rum med 191 bäddar, en stor restaurangverksamhet med lunch, à la carte, festvåning och catering, en tränings- och spaavdelning samt en omfattande konferensverksamhet. Vi är Svanenmärkta och har som enda hotell i Skandinavien fått full poäng i Best Westerns kvalitetskontroll nio år och tio kontroller i rad. De senaste åren har vi gjort stora förändringar i företaget vilket har lett både till en kraftig omsättningsökning och en föryngring bland medarbetarna.

Front Sales Manager

Best Western Plus, Västerviks Stadshotell

Vi söker en positiv talang med stark personlighet i kombination med dokumenterad erfarenhet och kunskap från både ledarskap och arbete inom reception. En tydlig och handlingskraftig ledare med ett engagemang  och en förmåga att motivera och utveckla dina medarbetare. Som ledare hos oss använder du ditt ledarskap som ett verktyg för att ge våra medarbetare de bästa förutsättningar för att kunna göra ett riktigt bra jobb. Du brinner för att få alla våra gäster att känna sig så välkomna att de längtar efter att få komma tillbaka till oss.

Som Front Sales Manager är du ansvarig för att utveckla receptionen, förbättra vår service och att öka vår försäljning. Det är din boll att arbeta med prissättning och distribution till affärsresenärer och privatpersoner. Du leder och coachar receptionspersonalen med särskilt fokus på att våra gäster ska ha en positiv upplevelse hos oss och att vi lever upp till våra kärnvärden och vårt varumärke. I arbetet ingår att hantera och att analysera statistik med påföljande uppföljningar. Du arbetar nära vår Sales and Meeting manager som hanterar grupp- och konferensbokningar.

Förutom att du är glad och har humor är du professionell och personlig i ditt möte med gäster och medarbetare. Du är flexibel och stresstålig och hugger gärna i där det behövs på hotellet. Det är viktigt att du är ansvarstagande, strukturerad och noggrann. Du måste trivas med självständigt arbete men även fungera väl i grupp. Att du tidigare har arbetat inom hotell/reception och har erfarenhet av ledarskap ser

vi som en självklarhet. Du ska vara väl insatt i något eller flera bokningssystem, ha arbetat med channel management och revenue management. Vi förutsätter att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska. Kunskaper i tyska är meriterande.

Körkort krävs.

För rätt person kommer detta att vara ett riktigt roligt och inspirerande jobb!
Frågor besvaras av hotelldirektör Stina Porsgaard, stina.porsgaard@stadshotellet.nu tfn. 070 - 618 47 40

 

Varaktighet Tillsvidareanställning

Tillträde Oktober.

Arbetstid/Varaktighet Heltid Schemalagd arbetstid. Tjänsten är heltid och innefattar arbete under dagtid, kvällar och helger. Vi tillämpar provanställning.

Lön Lön enligt avtal.

Ansökan Sista ansökningsdag 2017-08-07

Ansökan via e-post stina.porsgaard@stadshotellet.nu

Ansök här