Platsannonser Visa alla

Är du BOUNCE nya General Manager / Verksamhetschef / Venue Manager i Stockholm?

Bounce

 

Är du BOUNCE nya General Manager / Verksamhetschef / Venue Manager i Stockholm? 
 
På uppdrag av Bounce söker APTA en stark och trygg ledare med god självinsikt och högt driv. Du måste vara lyhörd, ha hög integritet och förmåga att skapa förtroende. Dessutom har du en positiv grundsyn som smittar av sig och inspirerar andra samt brinner för att utveckla och coacha dina medarbetare. Du tycker om att vara närvarande bland såväl gäster som personal och du leder genom att vara ett föredöme. Du brinner för gästen och att få dem riktigt nöjda samt drivs av att leverera riktigt bra resultat.
 
Vilken är din roll som General Manager / Verksamhetschef / Venue Manager?
Som General Manager / Verksamhetschef / Venue Manager har du det totala ansvaret för BOUNCE’s verksamhet. Du och ditt team arbetar tillsammans för att driva BOUNCE mot uppsatta mål, utveckla verksamheten, arbetssätt och processer utifrån BOUNCE’s riktlinjer.
 
Du har ansvaret att driva och utveckla ditt BOUNCE, detta genom att skapa hög kundservice och kvalitet kombinerat med effektiv drift.
 
Som ansvarig för BOUNCE Stockholm förväntas du skapa en arbetsplats där du och ditt team tillsammans levererar en gästupplevelse i världsklass.
 
Vilken är din bakgrund?
 
Du har idag en ledande befattning inom ex vis restaurang / hotell / event eller annan hospitality- bakgrund eller annan personalintensiv bransch  . I din nuvarande roll har du visat goda sälj-, affärsmässiga och ekonomiska resultat samt är chef över andra team leaders.
 
Du ska ha goda ekonomiska kunskaper, hög kommunikativ förmåga samt behärska engelska i tal och skrift. Vi utgår från att du har eftergymnasial utbildning med relevant inriktning.
 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning enligt överenskommelse. Ansök snarast , senast 30 juli 2017 
 
I denna rekrytering samarbetar Bounce med APTA. För frågor om positionen eller företaget  - eller för att skicka din intresseanmälan (inkluderande CV och Cover Letter),  vänligen kontakta Katarina på: kt@apta.se

Läs mer om Bounce här! 

BOUNCE är ett kul & spännande koncept inom actionsport & fitness – och har framgångsrikt etablerat sig i Kungens Kurva, Stockholm och i Toftanäs, Malmö – och inom kort i Göteborg – och sedan ytterligare ca 10 Venues i Sverige.
 
Den adrenalinfyllda arenan är känd som en av världens bästa inomhusäventyrsparker och inkluderar en mängd trampoliner, parkour- och freerunningområde, trampolin-dodgeball, slam dunk och X-Park (ninja warrior-lik hinderbana).

 

BOUNCE är en internationell sensation som grundades i Melbourne 2012. Fenomenet har spridits över hela världen, med parker i länder såsom Sydafrika, Hongkong, Thailand, Portugal, Dubai, Abu Dhabi och fler är på väg.
 
Den adrenalinfyllda arenan är känd som en av världens bästa inomhusäventyrsparker och är oerhört populär på grund av sin blandning av äventyr i kombination med adrenalin och utmaningar.
 
Med flera olika områden baserat på intressen och svårighetsgrader lovar BOUNCE Sverige att alla får en fantastisk upplevelse. BOUNCE är utformat för stora och små barn, ungdomar och har även mycket att erbjuda vuxna och fitness-entusiaster. Från studsmattor till freerunning och ”Wall Running”, BOUNCE erbjuder något för alla.


 

Ansök här