Platsannonser Visa alla

Servicepersonal och hovmästare

Brasseriet

Brasseriet ingår i Groupe Grenouille som är en spännande konstellation av premiumrestauranger i Stockholms city med italienska, franska och svenska smaker. I gruppen ingår också Strömterrassen, Guldterrassen, Grodan, Trattoria Montanari och Foodiebag.

Brasseriet öppnade i april 2015 och vår ambition har varit att skapa en opretentiös och hjärtlig restaurang med hög ambition på maten. Brasseriet är ett ställe där vem som helst, under avslappnade former, ska kunna äta riktigt gott. Vår tanke med maten är att den ska vara modern, medveten och jäkligt god. Vi månar om hantverket i köket och vi vill att det ska vara matlagning på hög nivå.

Utöver kärnan i Brasseriet så har vi även två terrasser sommartid, Strömterrassen och Guldterrassen. Båda terrasserna har egna koncept, med urban sommar som kännetecken.  

Just nu söker vi nya kollegor inför sommaren, både servicepersonal och hovmästare. Vi är ett härligt gäng som strävar efter bästa service för gästen. Är du matintresserad, driven och fokuserad har vi en plats för dig. Glada kollegor och fantastisk miljö är vardagsmat hos oss.

Om tjänsten:
Du kommer att jobba i ett tajt team och vi tänker att du är en kreativ och flexibel person som gillar mötet med gästen. Här jobbar vi med en meny som anpassas efter säsong och utbud så bör du vara bekväm med snabba menyväxlingar och hållbarhetstänk.

Tjänsten är på heltid, med varierade arbetstider. Kvällar och helger ingår. Tjänsten ska tillsättas omgående men vi söker också personal till sommarsäsongen på terrasserna.

Restaurangchef är Maria Rudehill.

Skicka ett personligt brev och CV till jobb@brasseriet.se eller ring 08-518 398 20. Ansökan behandlas löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

 

 

 

 
Ansök här