Platsannonser Visa alla

Köksansvarig till Kungl. Operans personalrestaurang

Brasseriet

 

Nu söker vi nya kollegor till köket för ett vikariat. Är du matintresserad, driven och fokuserad så har vi en plats för dig i vårt gäng.

Om tjänsten

Tjänsten innebär huvudansvar för köket i vår personalmatsal, enklare festvåning och pausservering. I personalmatsalen serverar vi måndag till fredag cirka 200-300 gäster. Totalt är ni ett gäng på tre personer där en jobbar med pausserveringen och två personer i köket, dagtid. Festvåningens verksamhet serverar både Operans interna bjudningar samt även ibland externa bokningar. I pausserveringen, under Operans föreställningar, serveras bakverk och smörgåsar.

Vi ser gärna att du är social och kan arbeta både självständigt samt i grupp. Du får gärna ha haft liknande arbetsuppgifter tidigare.

Arbetsuppgifter

· Leda och fördela arbetet i köket

· Menyplanering av personalmatsal

· Schemaläggning för övrig personal

· Beställa varor

· Inventering

· Haccap

· Övriga sysslor som ingår i att jobba i kök

Tjänsten är ett vikariat med start den 1 december 2017 fram till september 2018. Arbetstider är framför allt måndag till fredag kl. 07.00-16.00, men kvälls- och helgjobb kan förekomma. Ansökningar behandlas löpande.

Skicka ett personligt brev och CV till jobb@brasseriet.se

Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Gustaf Sandfridsson, gustaf.sandfridsson@brasseriet.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Brasseriet

Brasseriet ingår i Groupe Grenouille som är en spännande konstellation av premiumrestauranger i Stockholms city med italienska, franska och svenska smaker. I gruppen ingår också Strömterrassen, Guldterrassen, Grodan och Trattoria Montanari.

 

Ansök här