Platsannonser Visa alla

Konferensbokare/värd

Brunnsgatan 6

Vi på Brunnsgatan 6 strävar efter att kunna erbjuda bästa tänkbara service och samtidigt vara ett prisvärt alternativ i Stockholms konferensdjungel. Vi erbjuder lokaler ett stenkast från Stureplan som passar för såväl stora som små grupper, från 6 till 45 personer. Alla rummen är helt nyrenoverade och inredda med industrikänsla för att uppmuntra till kreativitet och inspiration. Tillsammans med vårt systerföretag GUTE – Köttrestaurang & Grillbistro, erbjuder vi dessutom frukost, lunch och middag i restaurangen som ligger vägg i vägg med Brunnsgatan 6 eller levererat direkt till mötet/konferensen.

Nu behöver vi förstärkning inför hösten. Tjänsten som konferensbokare/värd är ny. Det är därför extra viktigt att du gillar utmaningar och att vara med och skapa en ny verksamhet från scratch där du får möjlighet att forma din egen roll inom organisationen. Är du rätt person? Hör av dig till oss så kan vi prata mer. 

Skicka din ansökan inklusive CV och personligt brev till markus@gutegrill.se senast 2 juni 2017

Frågor? Kontakta restaurangchef Markus Welin 076-221 61 87 eller försäljningschef Jenny Moore 070-640 42 62.

Titel: Konferensbokare/värd
Ort: Stockholm
Omfattning: Heltid 07.00-15.30
Lön: Fast
Start: 14/8 2017

Kravprofil
Viss erfarenhet av arbete med konferenser och projektledning. Engelska och svenska i tal och skrift. Du är ordningsam och har ett säljande tänk. Du kommer jobba både med att ta emot förfrågningar och med att sälja in konferenser. I rollen ingår även att planera och genomföra konferenserna samt följa upp och utvärdera dessa. När konferenserna genomförs är du som värd ansvarig för att möblera konferenslokalerna, möta och informera gästerna samt servera fika. Därför är det viktigt att du gillar att träffa nya människor och att du vill leverera service på en hög nivå. Det är även bra om du tycker om att hålla många bollar i luften och trivs med att bygga relationer med gäster för att på så sätt skapa en bra återkommande kundbas till anläggningen.

Meriterande, inget krav:
Självgående, Vana av CRM-system (gärna Super Office) samt Office-paketet och Bookatables bokningssystem.

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här