Platsannonser Visa alla

Kockar & Souschefs

Clarion Hotel Amaranten

Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Vill du jobba med några av Stockholms bästa kockar och har receptet för att tillsammans med ett passionerat köksteam fortsätta att sätta systerrestaurangerna Tap Room och Kitchen & Table Kungsholmen på den gastronomiska kartan? Keep reading! Vi söker kockar och souschefs med start omgående.

På Tap Room arbetar du bland annat med Daniel Haynes från Svenska Kocklandslaget. Här serverar vi mellanrätter lagade med massor av kärlek på säsongens bästa lokala råvaror, kombinerat med high end cocktails. Maten lagas i vårt öppna kök. På restaurang Kitchen & Table är smakerna mixade och maxade med inspiration från multikulturella Manhattan. Restaurangen serverar både lunch och à la carte i en personlig miljö.

The ingredients
Ett stort mat- och restaurangintresse är ett krav, samt erfarenhet av restaurangarbete. För oss är det personliga mötet väldigt viktigt, så vi tror att du gärna delar med dig av din kunskap om matlagning till både gäster och resten av teamet.

Now let's get cooking...
Din arbetstid kommer framför allt att vara kvällar och helger, på heltid från omgående. Lön enligt överenskommelse.

Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi intervjuar löpande. För mer information kontakta Executive Chef Henrik Johansson 070-788 53 56, henrik.johansson@choice.se. 

Om Clarion Hotel
Tap Room och Kitchen & Table ligger på Clarion Hotel Amaranten, en del av Clarion Hotel och Nordic Choice Hotels. 

Clarion Amaranten är ett nyrenoverat hotell med ett toppläge på Kungsholmen bara 700 meter från Stockholm Centralstation. Hotellet är en mötesplats för människor som söker efter unika upplevelser - oavsett om det gäller cool design med 60-talsflärd, personlig service, annorlunda möten eller ett unikt mat- och dryckesutbud. Hotellet är ett av Stockholms största med 461 rum, konferens- och eventmöjligheter och ett levande musikutbud. Hotellets restaurang och cocktailbar har Marcus Samuelsson som kreativ chef. Nordic Choice Hotels är en del av Choice Hotels International med över 6 200 hotell i mer än 30 länder.

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här