Platsannonser Visa alla

Head Chef till Marcus Samuelsson senaste restaurang

Clarion Hotel Sign

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Efter sommar öppnar Marcus Samuelssons senaste restaurang på Clarion Hotel Sign i Stockholm med öppet kök, ca 110 sittplatser och terrass samt stor cocktailbar, här vill vi hylla vår planet med siktet inställt på framtiden. Vi vill ge våra gäster möjligheten att välja en hållbar livsstil genom utvalda råvaror med betoning på det gröna där vi bearbetar animaliskt protein som en högt värderad accessoar.

I våra barer och restauranger strävar vi efter att skapa en vibrerande mötesplats där konst, musik och kultur är centrala grundpelare tillsammans med det som serveras. Vår mat-, dryck- och servicefilosofi baseras på "Fun Dining" med värdeorden socialt, personligt och smakrikt som främsta drivkraft. Riktigt bra barer och restauranger har en extra dimension som förflyttar dem från det ordinära och gör dem till en magisk plats! En plats som lämnar gästen med en känsla av att vara inkluderad och att känna sig som hemma, magin uppstår genom personligt engagemang och passion från våra medarbetare.

Head Chef övergripande ansvar är att
Säkerställa och utveckla konceptet, kvalitet, servicen i vårt à la carte kök på Clarion Sign. Detta sker tillsammans med Executive Head Chef.

Tjänsten innefattar ansvar för
Sous Chefs, kockar, kallskänkor samt konditor.
Head Chef rapporterar till Executive Head Chef.

 I tjänsten ingår
Ledning av den dagliga driften i à la carte köket.
Kontinuerlig dialog med Executive Head chef, Restaurangchef, Bar manager samt By Marcus Samuelsson Group gällande   konceptutveckling och utveckling av produkten samt servicen.
Att avdelningen är uppdaterad och kunnig i hotellets hygienrutiner, egenkontroll av livsmedelshantering och liknande        rutiner som gäller inom köket.
Personalansvar vilket innebär effektivast möjliga schemaläggning, följa gällande avtal, utbildning & vidareutveckling av   personal.
Användande av tidrapporteringssystem (TimePlan)
Ansvarig att rätt prissättning och portionsstorlek av produkter för att uppnå en hög och stabil lönsamhet.
Inköp inom ramen för godkänd budget.

Löpande kontakt med Team By Marcus SamuelssonT som tillsammans med driften i restaurangen utvecklar restaurangens gastronomiska erbjudande. Tjänsten rapporterar till Excecutive Chef på Clarion Hotel Sign.

Vi är en snabbväxande Nordisk restaurangfamilj med 24 restauranger, utvecklingspotentialen är mycket stor och vi erbjuder möjlighet till utbyte i hela Norden, London och New York.

Tjänsten avser heltid, 100 % sysselsättning.
Månadslön samt bonus.
Tillträde snarast.

Mer information om restaurangfamiljen finns här http://www.bymarcussamuelsson.se/. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan utsatt datum. Så gå in och sök!

Vid frågor om tjänsten kontakt Executive Head Chef, Ted Dahlström. Tel: +46 70-366 72 05 /ted.dahlstrom@choice.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

 
Ansök här