Platsannonser Visa alla

Bar Manager till Marcus Samuelsson nyaste bar & restaurang Clarion Hotel Sign i Stockholm

Clarion Hotel Sign

 

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Bar Manager till Marcus Samuelsson nyaste bar & restaurang Clarion Hotel Sign i Stockholm

Efter sommar öppnar Marcus Samuelssons senaste bar & restaurang på Clarion Hotel Sign i Stockholm med öppet kök terrass samt stor cocktailbar. Här vill vi hylla vår planet med siktet inställt på framtiden. Vi vill ge våra gäster möjligheten att välja en hållbar livsstil genom utvalda råvaror med betoning på det gröna.

Riktigt bra barer och restauranger har en extra dimension som förflyttar dem från det ordinära och gör dem till en magisk plats! En plats som lämnar gästen med en känsla av att vara inkluderad och att känna sig som hemma, magin uppstår genom personligt engagemang och passion från våra medarbetare.

I våra barer och restauranger strävar vi efter att skapa en vibrerande mötesplats där konst, musik och kultur är centrala grundpelare tillsammans med det som serveras. Vår filosofi baseras på "Fun Dining" med värdeorden socialt, personligt och smakrikt som våra främsta drivkrafter.

Vi söker nu en Bar manager med hög ambition och ett stort intresse för skapande. 

Tjänsten innebär att du är ansvarig för den kreativa utvecklingen av baren och restaurangens dryckeserbjudande

- Driftansvarig för bar

- Personalplanering samt arbetsledning

- Inköp, råvaror samt förbrukningsartiklar kopplade till drift

Löpande kontakt med Team By Marcus SamuelssonT som tillsammans med driften i restaurangen utvecklar restaurangens gastronomiska erbjudande.

Tjänsten rapporterar till Restaurant manager på Clarion Hotel Sign.

Tjänsten avser heltid, tillsvidare, kvällar och helger.

Tillträde snarast.

För frågor kring tjänsten kontakta Naima Agnaou, Restaurangchef. 

Tel: 070-232 65 35/mail: naima.agnaou@choice.se

Vi är en snabbväxande Nordisk restaurangfamilj med 24 restauranger där utvecklingspotentialen är mycket stor och vi erbjuder möjlighet till utbyte i hela Norden, London och New York.

Mer infornation här: http://www.bymarcussamuelsson.se/

Kika gärna in på insta här: https://www.instagram.com/kitchenandtable/

 
 
Ansök här