Platsannonser Visa alla

Baristaansvarig till Marcus Samuelsson nyaste bar & restaurang

Clarion Hotel Sign

 

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Baristaansvarig till Marcus Samuelsson nyaste bar & restaurang Clarion Hotel Sign i Stockholm

Efter sommar öppnar Marcus Samuelssons senaste bar & restaurang på Clarion Hotel Sign i Stockholm med öppet kök terrass samt stor cocktailbar. Här vill vi hylla vår planet med siktet inställt på framtiden. Vi vill ge våra gäster möjligheten att välja en hållbar livsstil genom utvalda råvaror med betoning på det gröna.

Riktigt bra barer och restauranger har en extra dimension som förflyttar dem från det ordinära och gör dem till en magisk plats! En plats som lämnar gästen med en känsla av att vara inkluderad och att känna sig som hemma, magin uppstår genom personligt engagemang och passion från våra medarbetare.

I våra barer och restauranger strävar vi efter att skapa en vibrerande mötesplats där konst, musik och kultur är centrala grundpelare tillsammans med det som serveras. Vår filosofi baseras på "Fun Dining" med värdeorden socialt, personligt och smakrikt som våra främsta drivkrafter.

Vi söker nu en Baristaansvarig med stort intresse för service och värdskap samt självklart KAFFE i alla dess former.

Tjänsten rapporterar till Bar manager
Tjänsten avser heltid med tyngdpunkt på dagtid men även kvällar och helger kan förekomma.
Tillträde slutet av augusti/september..
För frågor kring tjänsten kontakta Naima Agnaou, Restaurangchef.
Tel: 070-232 65 35/mail: naima.agnaou@choice.se

 

Ansök här