Platsannonser Visa alla

WANTED: GOTLANDS BEST GENERAL MANAGER

Clarion Hotel Wisby

 

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Clarion Hotel Wisby är ett personligt hotell med en unik historia och atmosfär, centralt beläget innanför Visbys ringmur. Här finns 212 hotellrum, 8 mötesrum, festvåning, Selma City Spa, restaurang Kitchen & Table och Gotlands mest passionerade personal.

Nu söker vi en Passionerad Hotelldirektör som kan bygga, leda, och entusiasmera ett dreamteam och som har modet att tänka annorlunda och förmågan att skapa extraordinära resultat.

Du är kommersiell, driven och troligen redan en etablerad hotelldirektör på ett hotell med starkt fokus på effektiv drift och försäljning. Du har ett stort nätverk och håller dig ständigt uppdaterad om nya trender inom branschen.

Vi söker dig som har kraften att lyfta och stärka ditt team för att tillsammans leva Clarion Hotels vision: att höja livskvalitén för gäster och medarbetare.

Välkommen med din ansökan! Vi arbetar med löpande urval varför vi uppmuntrar sökande att komma in med ansökan så snart som möjligt. Dock senast den 29 oktober 2017.

För mer information kontakta:

Gerth Karlsson, Director of Operation
Email: gerth.karlsson@choice.se

Emilia Söderberg, Project Coordinator
Email: emilia.soderberg@choice.se
Tel: 0722 511 602

 

Ansök här