Platsannonser Visa alla

VÄSTERÅS HERE WE COME, ÄR DU VÅR NYA HOTELLDIREKTÖR?

Comfort Hotels

 

Comfort Hotel är inne i en expansiv fas och vi kommer att öppna flera nya hotell i 2018, däribland Kista & Västerås. Att öppna ett nytt hotell kräver givetvis en hel del av ansvarig Hotelldirektör och vi är just nu i rekryterartagen. Comfort Hotel Västerås öppnar februari 2018 och får bästa läget vid centralstationen. Din uppgift blir att fylla hotellets 200 rum och se till att vi får en pulserande lobby där våra gäster, företag och Västeråsare vill hänga.

Så vem är det vi söker?

Du tycker om att ha människor omkring dig, samtidigt som du är kapabel att agera självständigt och fatta beslut på egen hand. Du älskar att se dina kollegor utvecklas och du tycker om skratt. Du är den som gärna provar nya saker och som har lättare för att säga ja till intressanta initiativ, än att passivt iaktta. Du har bra koll på vad som händer och när du upptäcker något nytt delar du det gärna med både kända och okända.

Vi är Comfort Hotel - hotellkedjan med 33 hotell i Norden & Baltikum - vars gästlöfte är att leverera det besökarna behöver och skippa det som inte är nödvändigt. Vi har fantastiska lägen, urban design, digitala lösningar och ett högt miljöfokus. Vi är avslappnade, men med hög energi. Och vi är alltid prisvärda. Enkelt.

Hos oss kan gästerna checka in själva i automater, eftersom vi hellre vill tillbringa tiden till att prata med våra gäster när de frågar var den bästa cocktailen serveras, vilken restaurang inom gångavstånd som är schysstast eller om det finns någon ny utställning man inte får missa. Hos oss ligger förändring i vårt DNA, detta förstår du. Du letar alltid efter saker som kan förbättras, förenklas eller förnyas. Du vet att goda resultat kommer som en följd av handlingar och du vet att de bästa gäst upplevelserna skapas i mötet mellan människor.

En expansiv region kräver en ledare som följer med i dess utveckling. Är du en kreativ entreprenör som drivs av försäljning och att leverera fina gästupplevelser varje dag? Trivs du med att arbeta i ett högt tempo där du som ledare är hands on? Då tycker vi att du ska söka.

Jobbet kräver kunskap och erfarenhet för att du skall kunna se nya lösningar och verkställa dem, men det betyder nödvändigtvis inte flera års ledarerfarenhet. För oss är det viktigast att:

  • Du är en entreprenör med stort intresse av försäljning och ett driv att nå toppresultat.
  • Du har ett modernt ledarskap och en framåtanda att tillsammans med ditt team skapa något riktigt bra.
  • Du har ett starkt engagemang för hotell och människor och vill skapa miljöer där både gäster och medarbetare trivs.
  • Du är en kreativ doer som snabbt ser lösningar framför problem.
  • Du är intresserad av att hitta miljösmarta lösningar att implementera dessa i hotelldriften.

  Känner du igen dig? Bra, i så fall lovar vi:

  • En unik möjlighet att utveckla Comfort Hotel Västerås.
  • En arbetsplats som är informell och social med härliga kollegor.
  • En arbetsgivare med fokus på hållbara lösningar och mångfald.
  • En spännande, varierande och utmanande miljö.
  • Karriär och utvecklingsmöjligheter i Nordens mest expansiva hotellkoncern.

Har du frågor angående jobbet? Eller vill du kanske diskutera hur kombinationen av orden budget och hotell inte behöver låta tråkigt, eller om bacon är ett must have på en hotellfrukost? Ring Driftsdirektör för Comfort Hotel SE/DK/LT Pernilla Bergendahl 0701-913149. Vi ser fram emot din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

 

Ansök här