Platsannonser Visa alla

Sales Manager, Stockholm

Compass Group

 

Compass Group är en världsledande leverantör av måltidsservice och andra supporttjänster. Den svenska verksamheten drivs under varumärkena Eurest, Eurest Services, Medirest, Chartwells och Levy Restaurants. Verksamheten omfattar måltidstjänster till företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg samt supporttjänster som konferensservice, reception, lokalvård, vaktmästeri och telefonservice. Läs mer om oss på www.compass-group.se. 

Hälsa, Miljö och Säkerhet är prioritet nummer ett i vår dagliga verksamhet och nödvändigt för våra fortsatta framgångar. Att arbeta hos oss ger dig tillgång till en företagskultur som kännetecknas av stark laganda, framgångsrikt samarbete och mångfald. Vi tror på våra medarbetares förmågor och skapar en stimulerande arbetsmiljö där alla har möjlighet att utvecklas, lära och lyckas.

Compass Group söker nu en inspirerande och kreativ Sales Manager som brinner för försäljning, mat & dryck, och som stimuleras av att arbeta med långsiktiga kundrelationer i spännande och varierade projekt. 

Du kommer att bli en del av ett framgångsrikt säljteam, där lagarbete och resultat står i fokus. I denna roll kommer du att bearbeta allt från högskolor till företag och representera våra varumärken Eurest (restaurang) samt Eurest Services (Facility Management tjänster). Tjänsten innebär stor frihet under ansvar där du arbetar självständigt mot uppsatta mål. Målsättningen med din roll är att du ska bidra till att öka vår omsättning och vårt resultat mot utvalda kunder. I denna tjänst är du placerad i Stockholm och har regionen som arbetsområde. Rapportering sker til Sales Director (Sweden). 

För att lyckas i denna roll krävs en flerårig bakgrund inom försäljning med uthållighet att driva och slutföra kreativa kundprojekt. Du har kunskap om vår verksamhet och bransch och med fördel ett upparbetat kontaktnät. Vi tar för givet att du delar vårt stora intresse för mat och dryck och håller dig uppdaterad på trender i ditt affärsområde. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och på engelska. Som person är du målinriktad, uthållig, kreativ och drivande. Vidare är det viktigt att du är van att arbeta med kundkontakter på ledningsnivå. 

Vårt huvudkontor finns i Kista, Stockholm. Välkommen att bli en del av ett framgångsrikt team! 

Ansökan 

I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Urvalet Executive AB. Mer information om rekryteringsprocessen hittar du på Urvalets hemsida www.urvalet.se. Vi vill ha din ansökan med CV och ett personligt brev senast den 18/9. Tack på förhand! 

Vill du veta mer om tjänsten, vänligen kontakta ansvariga chefsrekryterare på Urvalet: Katrin Romare, katrin.romare@urvalet.se eller Linda Wiltbourn, linda.wiltbourn@urvalet.se Tel:08-718 00 58

 

 

Ansök här