Platsannonser Visa alla

Receptionist

Crystal Plaza Hotel, Excellence Hotels AB

Crystal Plaza Hotel ligger mitt i Stockholms hjärta, ett stenkast från Stureplans storstadspuls. Hotellet erbjuder 111 rum som kombinerar klassisk charm med modern komfort och personlig service. Vi har även restaurang, mötesrum, bastu och motionsrum. 

Som receptionist hos oss är du hotellets ansikte utåt och skall leverera förstklassig service till våra gäster. Arbetet inkluderar sedvanliga receptionistuppgifter som in- och utcheckning, rumsbokningar, kassahantering, telefon, e-mail m.m.

Vi söker nu dig som är positiv och utåtriktad med hög känsla för service. Du är välbekant med Stockholm och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete i hotellreception och/eller utbildning inom yrket. Du bör även kunna flytande svenska och engelska i tal och skrift. Hotellsystemet som vi använder oss av heter Opera och erfarenhet av systemet är meriterande. Anställningen gäller för deltid om 80%, med goda möjligheter för extrapass.  Arbetstiderna är varierande mellan dag, kväll och innefattar även helger. Lön och villkor enligt kollektivavtal.

Urval och intervjuer sker löpande så vi ser fram emot att få din ansökan snarast, senast den 15 sep 2017. 

Ansökan skickas till: Wictor Lidholm, Service Quality Manager, wictor@excellencehotels.se.

Crystal Plaza Hotel ingår i Excellence Hotels AB, ett familjeägt hotellföretag som driver tre hotell i Stockholmsområdet, Lejondals Slott samt ett kommande hotell i Gävle. Våra hotell erbjuder långtidsboende, boende mitt i city eller i närheten av Stockholmsmässan. Vår drivkraft är den personliga servicen och omsorgen för våra gäster. För ytterligare information vänligen besök vår hemsida www.excellencehotels.se 

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

 

 

 

 
Ansök här