Platsannonser Visa alla

Vi söker en General Manager som vill sätta Downtown Camper by Scandic på kartan i Stockholm

Downtown Camper by Scandic

 

Scandic är Nordens största hotelloperatör med ett nätverk av närmare 230 hotell fördelat på cirka 44 000 hotellrum i drift eller under utveckling i sju länder.
På Scandic får du möjlighet att utvecklas genom inspirerande karriärvägar, både i Sverige och utomlands och vi ser gärna att du har viljan och potentialen att ta ytterligare steg inom vår organisation. Vi erbjuder dig en arbetsplats där mångfalds- och hållbarhetsfrågor har ett stort fokus och vi hoppas att du vill bidra med ditt engagemang och din kompetens så att vi kan ge våra gäster ännu bättre hotellupplevelser.
I höst öppnar Scandic sitt femte signaturhotell, Downtown Camper by Scandic, på Brunkebergstorg i Stockholm. Ett modernt livsstilshotell som inspirerar till upptäckarglädje, där spännande möten uppstår mellan natur och storstad, mellan aktivitet och återhämtning och mellan stockholmare och inresande. För våra gäster öppnar vi 494 rum och sociala ytor med mötesrum, restaurang, barer och wellness-avdelning – allt fördelat över 11 våningsplan.

Som Hotelldirektör för Downtown Camper har du passion för det som Stockholm har att erbjuda. Du ska tillsammans dina medarbetare skapa en social scen för både Stockholmare och hotellgäster som vill upptäcka Stockholm

I din roll har du fullt resultatansvar för hotellets verksamhet. Ditt fokus är att leverera en unik service i världsklass till våra gäster samt att aktivt driva och utveckla potentialen på den lokala marknaden i centrala Stockholm. Det betyder i klartext att hotellet skall ligga i framkant som ett modernt livsstilshotell som inspirerar till upptäckarglädje, där spännande möten uppstår mellan natur och storstad, mellan aktivitet och återhämtning

Du och din ledningsgrupp arbetar tillsammans för att driva hotellet mot uppsatta mål, utveckla verksamheten och arbetssätt samt attrahera, utveckla och inspirera Stockholms vassaste ledare och medarbetare.

Du rapporterar till Area General Manager Stockholm City och är del av den grupp hotelldirektörer som driver hela regionen Stockholm Citys resultat och utveckling.

Din kompetens

Du ska ha en god förståelse för sociala medier och kunna skapa unika upplevelser.

Du ska kunna driva en verksamhet som profilerar sig inom hälsa & välbefinnande.

Din profil

Du är en erfaren och trygg ledare med stark kommersiell drivkraft och god självinsikt.

Du är modig, kreativ, empatisk, har hög integritet samt är en nätverkare av rang som skapar förtroende både i och utanför organisationen.

Du har en aktiv livsstil och en strävan att utveckla sig själv och andra

Du har en positiv grundsyn som smittar av sig och inspirerar andra.

Du brinner för att utveckla och coacha dina ledare och medarbetare.

Du tycker om att vara närvarande bland såväl gäster som medarbetare.

Som chef leder du genom att vara ett föredöme och visar att det går att åstadkomma goda resultat med små medel.

Du har erfarenhet av arbete inom någon servicerelaterad bransch. Vi ser gärna att du har en god förankring i Stockholms besöks- och hotellnäring.

Du har också goda ekonomiska kunskaper samt behärskar engelska i tal och skrift.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträdesdag enligt överenskommelse.

Kontakt

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Joakim Elveroth (joakim.elveroth@scandichotels.com)

Urval sker löpande, så skicka din ansökan redan nu.

Välkommen med din ansökan via länken nedan!

 

Ansök här