Platsannonser Visa alla

Herrgårdschef

Dufweholms Herrgård

Under namnet Svenska Kulturpärlor samlas Gripsholms Värdshus i Mariefred, Dufweholms Herrgård i Katrineholm, Södertuna Slott i Gnesta och Pelles Lusthus i Nyköping.

Dufweholms Herrgård ligger vackert beläget vid Dufweholmssjön strax utanför Katrineholm i Södermanland. Anläggningen ägs och drivs av Familjen Åström. Herrgården, med anor från 1400-talet, har idag 22 rum, nyrenoverad spa-avdelning, mötes- och konferensrum. I hjärtat av verksamheten finns ett välrenommerat kök och herrgårdens vin- och champagnekällare. Bland kunderna finns allt från lokala drop-in-gäster till weekend-, konferens- och bröllopsgäster. Herrgården bedriver även en omfattande cateringverksamhet.

Vi söker nu en chef som vill leda, driva och utveckla verksamheten ytterligare. Som övergripande ansvarig på herrgården kommer du att ansvara för kvalitet och lönsamhet och ytterst ansvara för gästernas välbefinnande. Som Herrgårdschef ingår du i Svenska Kulturpärlors ledningsgrupp och rapporterar till koncernens VD. Vidare har du till ditt förfogande ett starkt och välfungerande team på herrgården med allt från köks-, serverings-, underhålls- och städpersonal.

Vi söker dig som har flera års erfarenhet från ledande positioner inom hotell- och restaurangvärlden. Du är pålitlig, kan utöva ett tydligt ledarskap, är duktig på att delegera och får människor i din omgivning att växa. I dina arbetsuppgifter ingår att inspirera och motivera dina medarbetare och att kvalitetssäkra leveransen mot våra kunder. Du kommer ansvara för budget, personal och den dagliga driften. Det är meriterande om du har erfarenhet av hotellbokningssystemet Techotel, schemaplaneringssystem, ekonomi och HR.

Tjänsten är 100 % och tillsvidare, vi önskar tillträde till den 1 september. Körkort är ett krav.

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag är den 15 juni. Skicka din ansökan tillsammans med personligt brev och CV till fredrik.astrom@kulturparlor.se.

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

 

 

 
Ansök här