Platsannonser Visa alla

Receptions- & konferenschef

Elite Hotel Carolina Tower

 

I november 2017 slår vi äntligen upp portarna till vårt sjunde hotell i Stockholm, Elite Hotel Carolina Tower. Hotellet kommer att ligga i det expansiva området Hagastaden och erbjuda 221 exklusiva rum, restaurang med bar, konferensmöjligheter för upp till 130 personer samt gym, relaxavdelning och bastu. Den nya stadsdelen Hagastaden ligger nära såväl företagsintensiva stadsdelen Solna och Vasasta...

Om att arbeta i Reception på Elite Hotels

Att arbeta i receptionen innebär att ingen dag är den andra lik, varför det är viktigt att du tycker om ett högt tempo och har en lösningsorienterad inställning till allt som händer. Som receptionist är du också säljare och det är viktigt för oss att det är naturligt för dig att aktivt jobba med merförsäljning som en form av service och så snart möjligheten finns erbjuda en högre rumskategori, en middag i huset eller parkeringsplats – allt för att erbjuda gästen en högklassig serviceupplevelse hos oss!

Om tjänsten

I november 2017 slår vi äntligen upp portarna till vårt sjunde hotell i Stockholm, Elite Hotel Carolina Tower. Hotellet kommer att ligga i det expansiva området Hagastaden och erbjuda 221 exklusiva rum, restaurang med bar, konferensmöjligheter för upp till 130 personer samt gym, relaxavdelning och bastu. Den nya stadsdelen Hagastaden ligger nära såväl företagsintensiva stadsdelen Solna och Vasastaden.

Att öppna ett nytt hotell är en oerhört spännande resa och nu söker vi våra blivande avdelningschefer som vill vara med från dag ett. På Elite Hotels tror vi mycket på potential och värdesätter rätt attityd och vilja högt. En erfarenhetsgrund att utgå ifrån är dock nödvändig i dessa roller då du från start behöver kunna rekrytera, leda och utveckla nya medarbetare till att leverera service och kvalitet av hög nivå. Vi vill därför att du som söker har erfarenhet från ledande positioner inom Hotell och restaurang.

Om tjänsten som Receptions- & konferenschef

Receptionen är i mångt och mycket hotellets ansikte utåt och det är du och dina medarbetare som ger gästen dess första intryck av hotellet. Därför är det viktigt att du har en outtröttlig förmåga att engagera och inspirera dina medarbetare till att alltid leverera bästa servicen, både i receptionen och konferensen, förbli stabil även under mer krävande omständigheter och alltid ha ett lösningsorienterat förhållningssätt i de många situationer som uppstår i mötet med gäster.

Som Receptions- & konferenschef ska du, med stöd från din Hotellchef, rekrytera ditt team, introducera dem till Elite Hotels och arbetet i reception och konferens och vara med och etablera denna del av hotellets verksamhet samt ansvara för den dagliga driften.

Dina huvudsakliga ansvarsområden är:

 • Schemaläggning
 • Rekrytering och introduktion av nya medarbetare
 • Lön- & medarbetarsamtal
 • Prognostisering och budgetansvar
 • Fakturahantering
 • Månadsavstämningar/rapportering i tredjepartskanalerna
 • Du kommer vara en del av hotellets ledningsgrupp och bör därför ha intresse och förståelse för de andra avdelningarna och ert viktiga samspel.

Din personlighet

För att vara framgångsrik i rollen, tror vi att du behöver vara lyhörd för både kollegor, medarbetare och gäster samtidigt som du har förmågan att få saker att hända. Du behöver ha ett varmt förhållningssätt gentemot dina medarbetare och kollegor för att bidra till att arbetet även mellan avdelningarna fungerar väl. Du motiveras av att få andra att växa och i dina egna målsättningar ligger att en dag leda flera avdelningar eller ett helt hotell.

Din erfarenhet

 • Du har erfarenhet av ledande befattning inom hotellreception eller konferens. Erfarenhet från andra avdelningar inom Hotell och Restaurang är meriterande.
 • Du har erfarenhet av hotellsystemet Opera.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är en förutsättning. Ytterligare språk är meriterande.

Passar dig som

 • Är ansvarstagande och initiativtagande; gästen kan sällan vänta
 • Är lyhörd med god problemlösningsförmåga
 • Kan arbeta bra självständigt såväl som i grupp

Arbetstid och omfattning

Tjänsten är heltid där arbetstiderna i huvudsak är dagtid, vardag såväl som helg. Lön enligt överenskommelse. Tänkt startdatum är september.

För frågor om tjänsten, kontakta vår Talent Manager Bianca Britten-Austin på bianca.brittenaustin@elite.se

 

Ansök här