Platsannonser Visa alla

Housekeeping Manager

Elite Hotel Carolina Tower

 

I november 2017 slår vi äntligen upp portarna till vårt sjunde hotell i Stockholm, Elite Hotel Carolina Tower. Hotellet kommer att ligga i det expansiva området Hagastaden och erbjuda 221 exklusiva rum, restaurang med bar, konferensmöjligheter för upp till 130 personer samt gym, relaxavdelning och bastu. Den nya stadsdelen Hagastaden ligger nära såväl företagsintensiva stadsdelen Solna och Vasasta...

Att arbeta med Housekeeping på Elite Hotels

Till housekeeping söker vi alltid duktiga medarbetare som är estetiska och noggranna och har inredning som intresse. Här får du utrymme att vara kreativ och själv bidra till att skapa ett vackert och inbjudande hotell som våra gäster vill komma till, stanna på och återvända till. Ditt bidrag är helt centralt för att vi ska kunna leverera gästupplevelser av hög kvalitet.

Om tjänsten

I november 2017 slår vi äntligen upp portarna till vårt sjunde hotell i Stockholm, Elite Hotel Carolina Tower. Hotellet kommer att ligga i det expansiva området Hagastaden och erbjuda 221 exklusiva rum, restaurang med bar, konferensmöjligheter för upp till 130 personer samt gym, relaxavdelning och bastu. Den nya stadsdelen Hagastaden ligger nära såväl företagsintensiva stadsdelen Solna och Vasastaden.

Att öppna ett nytt hotell är en oerhört spännande resa och nu söker vi våra blivande avdelningschefer som vill vara med från dag ett. På Elite Hotels tror vi mycket på potential och värdesätter rätt attityd och vilja högt. En erfarenhetsgrund att utgå ifrån är dock nödvändig i dessa roller då du från start behöver kunna rekrytera, leda och utveckla nya medarbetare till att leverera service och kvalitet av hög nivå. Vi vill därför att du som söker har erfarenhet från ledande positioner inom Hotell och restaurang.

Nu söker vi en driven, energisk och noggrann Housekeeping Manager till Elite Hotel Carolina Tower.

Till Elite Hotel Carolina Tower söker vi en Housekeeping Manager som är estetisk, noggrann och har ett genuint intresse för inredning och som förstår hur viktig miljön i hotell och restaurang är för helhetsupplevelsen. Som Housekeeping Manager hos oss är du ansvarig för att säkerställa att du och ditt team bidrar till att skapa ett vackert och inbjudande hotell som våra gäster vill komma till, stanna på och återvända till.

Som Housekeeping Manager ska du, med stöd från din Hotellchef, rekrytera ditt team, introducera dem till Elite Hotels, etablera denna del av hotellets verksamhet och ansvara för den dagliga driften.

Dina huvudsakliga ansvarsområden är:

 • Beställningar
 • Schemaläggning
 • Rekrytering
 • Löpande personalansvar
 • Kontinuerligt kvalitetssäkra vår produkt och utveckla den
 • Även arbete i driften ingår

Du är en del av hotellets ledningsgrupp och bör därför ha intresse och ta ansvar för att bidra till att arbetet mellan avdelningarna fungerar väl, eftersom det är en förutsättning för att våra gäster ska få en högkvalitativ helhetsupplevelse.

Din personlighet

Som Housekeeping Manager bär du det yttersta ansvaret för våra gästers komfort under sin vistelse hos oss. För att vara framgångsrik i rollen, tror vi att du behöver ha en utpräglad känsla för kvalitet, ett öga för detaljer och en tydlig servicekänsla. Vi tror att du är arbetssam och får saker att hända och är en naturlig ledare för ditt team. Som person tror vi att du är glad och positiv och har en tydlig yrkesstolthet som smittar av sig till dina medarbetare.

Din erfarenhet

 • Du har erfarenhet av arbete som Housekeeping Manager för ett hotell av motsvarande storlek. Erfarenhet från andra avdelningar inom Hotell och Restaurang är meriterande.
 • Du har erfarenhet av hotellsystemet Opera.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är en förutsättning. Ytterligare språk är meriterande.

Tjänsten är heltid där arbetstiderna i huvudsak är dagtid, vardag såväl som helg. Lön enligt överenskommelse. Tänkt startdatum är i september..

Om att arbeta på Elite Hotels

Elite Hotels är ett familjeföretag där vi värdesätter initiativförmåga, flexibilitet och en lösningsorienterad inställning. Hos oss behöver man kunna både ta initiativ och genomföra. Vi är en platt organisation där alla är med och bidrar varje dag.

För oss är service och värdskap det bästa man kan arbeta med och något vi är oerhört stolta och glada över att göra varje dag. Vi söker dig som delar vår yrkesstolthet och vårt genuina intresse för service och gästupplevelser.

Hur skiljer vi på Elite Hotels oss från andra Hotell?

 • Entreprenöriell hotellkedja med tydlig familjekänsla
 • Värderingsstyrda istället för policydrivna
 • Stort självbestämmande för våra hotell och restauranger

Vi tror att framgång hos oss kommer av att du:

 • Utgår från en genuin passion för service, hotell och restaurang
 • Hellre vill ha utrymme för eget tänkande istället för en strikt manual
 • Är flexibel och har lätt för att anpassa dig efter situation och person
 • Är lösningsorienterad – ingenting är någonsin omöjligt!

Passar dig som

 • Med stor yrkesstolthet gärna ordnar med det lilla extra för gästen
 • Har god organisationsförmåga
 • Har ett öga för detaljer

För frågor om tjänsten, kontakta vår Talent Manager Bianca Britten-Austin på Bianca@elite.se

 

Ansök här