Platsannonser Visa alla

Fastighetschef

Elite Hotel Carolina Tower

 

I november 2017 slår vi äntligen upp portarna till vårt sjunde hotell i Stockholm, Elite Hotel Carolina Tower. Hotellet kommer att ligga i det expansiva området Hagastaden och erbjuda 221 exklusiva rum, restaurang med bar, konferensmöjligheter för upp till 130 personer samt gym, relaxavdelning och bastu. Den nya stadsdelen Hagastaden ligger nära såväl företagsintensiva stadsdelen Solna och Vasasta...

Om att arbeta inom fastighet

Våra Fastighetsansvariga ansvarar för att planera och organisera underhållsarbetet, följa upp och analysera underhållskostnader samt att driva diverse projekt inom ramen för underhåll och utveckling av fastigheten. Fastighetsavdelningen är den som sköter uppföljning av energianvändning, inneklimat och miljöhänsyn i fastigheterna. Underhållet av fastigheten sker i daglig dialog med de andra avdelningarna. 

Att arbeta som Fastighetsansvarig innebär ett stort eget ansvar, vilket kräver att du har ett gott eget driv och en bra struktur på ditt arbete. Samarbetsförmågan är viktig då detta är ett serviceyrke och man dagligen har kontakt med många olika grupper- med leverantörer, boende gäster och kollegor.

Om tjänsten

I november 2017 slår vi äntligen upp portarna till vårt sjunde hotell i Stockholm, Elite Hotel Carolina Tower. Hotellet kommer att ligga i det expansiva området Hagastaden och erbjuda 221 exklusiva rum, restaurang med bar, konferensmöjligheter för upp till 130 personer samt gym, relaxavdelning och bastu. Den nya stadsdelen Hagastaden ligger nära såväl företagsintensiva stadsdelen Solna och Vasastaden.

Att öppna ett nytt hotell är en oerhört spännande resa och nu söker vi vår blivande fastighetschef som kan hjälpa oss att se till att allt verkligen faller på plats inför den stora dagen och som blir en sammansvetsad medlem i ledningsgruppen för hotellets fortsatta drift och utveckling.

I rollen som Fastighetschef ansvarar du dels för ett väl fungerande samarbete med vår hyresvärd samtidigt som du arbetar proaktivt, planerar och genomför löpande underhåll för att bibehålla högsta standard på vårt fina hotell.

Du rapporterar till Hotelldirektören och ingår i hotellets ledningsgrupp.

Din erfarenhet

Vi ser att du är tekniskt kunnig, gärna med utbildning inom styr ®ler, el, VVS, data eller bygg. Datorvana en förutsättning. Det är starkt meriterande med erfarenhet av nyöppning av hotell.

Som Fastighetschef ansvarar du för:

 • Varuleveranser
 • Övervakning och hantering av styr- och reglersystem
 • Värme-, ventilation- och vattenanläggningar
 • Servicearbeten i hotellrum, konferens och kontorslokaler
 • Konferensmöblering och teknisk support
 • Brand- och säkerhetsrutiner
 • Uppföljning av energianvändning, inneklimat samt miljöhänsyn.

Din personlighet

Rollen som Fastighetschef är en bred roll med många kontaktytor både innanför och utanför hotellets väggar. Därför är det viktigt för oss att du har lätt för att skapa väl fungerande samarbeten med många olika typer av människor, att du har en tydlig servicekänsla samtidigt som du är noggrann och pålitlig. Eftersom du får ett brett spektra av frågor från stort till smått, behöver du vara stresstålig och effektiv.

Passar dig som

 • Har förmåga att se vad som behöver göras och driver frågorna på ett strukturerat vis
 • Har ett starkt intresse för fastighetsteknik och underhåll
 • Är serviceinriktad och har hög social förmåga
 • Är prestigelös och gillar att hantera både stora och små frågor

Ansökan

Tjänsten är tänkt att börja i september. Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Vi ser framemot att höra från dig!

 

Ansök här