Platsannonser Visa alla

BARTENDER HELTID & EXTRA

Elite Hotel Marina Tower

 

Vi söker en kreativ, flexibel och ansvarsfull bartender till vår bar som har passion för yrket.

Som bartender ska du se till att våra gäster trivs och får en förstklassig service. 

 DINA HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER:

Sedvanliga bartenderuppgifter i hotellcocktailbar

Bordsservering av mat i vår barlounge

Kassahantering

Möta avdelningens och hotellets uppsatta mål och policies samt följa Elite Hotels gemensamma riktlinjer och servicekoncept

DIN PROFIL:

Du har relevant yrkesvana inom mixologi.  Du har lätt för att organisera och planera ditt arbete. Du är säljfokuserad & kreativ, då du är delaktig i att skapa drinkar. Du har passion och fokus på kvalitet i det du gör. Du tycker om att ge mycket god service och kvalitet till våra gäster och du har en positiv och lösningsorienterad attityd. God kunskap om gästpsykologi och ansvarsfull alkoholservering är en självklarhet. Du gillar högt tempo, har lätt för att samarbeta, tar eget ansvar och arbetar självständigt. Erfarenhet av Micros är meriterande. Goda kunskaper i ett skandinaviskt språk samt engelska i både tal och skrift.

Du arbetar operativt vilket innebär alla tider på dagen och alla dagar på året. Dock är arbetstiderna främst förlagda till eftermiddags- & kvällstid.

VI ERBJUDER:

Heltid 100%, tillsvidaretjänst i vår hotellbar samt extrapersonal sökes

Utvecklingsmöjligheter i en mycket attraktiv hotellkedja

Vi kommer att starta rekryteringen löpande men önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt. 

Du är välkommen in med din ansökan senast den 30 juni 

Vill du veta mer om tjänsten kan du gärna kontakta Restaurangchefen Sandra Lepierre på; 0709-245735

Info om Elite och hotellet

Elite Hotels består i dag av ett trettiotal kvalitetshotell – från Malmö i söder till Kiruna i norr. Varje hotell har sin unika historia och speciella karaktär. De flesta hotell återfinns i varsamt restaurerade byggnader, där vår ambition är att förena klassisk stil med moderna trender för att skapa harmoni.

Elite Hotel Marina Tower är beläget i en historisk kvarnbyggnad vid vattnet, bara några minuter från centrum. Hotellet erbjuder smakfullt inredda hotellrum, restaurang med uteservering och Sturebadet Marina Tower spa. 

 

 

Ansök här