Platsannonser Visa alla

Receptionist

Elite Hotel Marina Tower

 

Om tjänsten

Är du vår nya receptionist?

Vi på Elite Hotel Marina Tower söker dig som vill bli en del av vårt härliga receptionsteam. Du är ett genuint serviceproffs med en fingertoppskänsla för hög kvalitet och personlig service.

Som receptionist arbetar du i hotellets kärna och är många gånger gästens första intryck. I vårt team är varje medarbetare en viktig nyckelperson som bidrar till att samarbetet fungerar väl mellan de olika avdelningarna. Vi söker dig som är stresstålig, van att arbeta med många saker samtidigt och att du alltid ger ett glatt och positivt intryck.

Du är flexibel, brinner för god service, är ansvarsfull och jobbar för höga kvalitetsmål. Goda språkkunskaper är ett krav och du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Erfarenhet av hotellsystemet Opera är meriterande. 

Praktikaliteter:

Ort: Stockholm

Omfattning: 100% tillsvidare, 6 månaders provanställning

Start: omgående så vänta inte med din ansökan!

Välkommen till Elite Hotels, vi ser framemot att höra från dig!

Passar dig som

1. Är ansvarstagande och initiativtagande; gästen kan sällan vänta

2. Är lyhörd med god problemlösningsförmåga

3. Kan arbeta bra självständigt såväl som i grupp

Fakta om tjänsten

Publiceringsdatum: 12 September

Stad: Stockholm

Sista ansökningsdatum: 12 Oktober 

Rekryterande chef: Johan Månsson 

Om Elite Hotel Marina Tower, Stockholm

Elite Hotel Marina Tower är vackert beläget vid vattnet, bara några minuter från Stockholm city. Hotellet har 186 rum varav många med havsutsikt. Här erbjuds Sturebadet Marina Tower med bastu, pool, gym och hamam samt restaurang med uteservering. Hotellet har bra kommunikationer, båt till Nybroviken avgår från kajen utanför, buss och tåg finns inom kort gångavstånd.

Om att arbeta i Reception på Elite Hotels

Att arbeta i receptionen innebär att ingen dag är den andra lik, varför det är viktigt att du tycker om ett högt tempo och har en lösningsorienterad inställning till allt som händer. Som receptionist är du också säljare och det är viktigt för oss att det är naturligt för dig att aktivt jobba med merförsäljning som en form av service och så snart möjligheten finns erbjuda en högre rumskategori, en middag i huset eller parkeringsplats – allt för att erbjuda gästen en högklassig serviceupplevelse hos oss!

 

 

Ansök här