Platsannonser Visa alla

City Revenue Manager

Elite Hotels i Helsingborg

 

Elite Hotels i Helsingborg söker nu en engagerad City Revenue Manager för destinationens två hotell, möteshotellet Elite Hotel Marina Plaza med 194 rum och det historiska stadshotellet Elite Hotel Mollberg med 131 rum. Som City Revenue Manager på Elite Hotels i Helsingborg är du ansvarig för att optimera intäkterna på destinationens hotell med syftet att nå satta mål samt för att maximera intäkter...

Om tjänsten

Elite Hotels i Helsingborg söker nu en engagerad City Revenue Manager för destinationens två hotell, möteshotellet Elite Hotel Marina Plaza med 194 rum och det historiska stadshotellet Elite Hotel Mollberg med 131 rum.

Som City Revenue Manager på Elite Hotels i Helsingborg är du ansvarig för att optimera intäkterna på destinationens hotell med syftet att nå satta mål samt för att maximera intäkter och marknadsandelar. Du ansvarar för distributionen av hotellens rum och för hotellens prissättning inom samtliga segment. I samråd med Hotelldirektören ingår också budgetering och prognostisering av beläggning, snittpris, RevPAR samt distributionskostnader.

I ditt arbete jobbar du nära din Hotelldirektör, hotellens Försäljningschef, bokningsavdelning samt med företagets Group Revenue Manager. Du för en löpande och kreativ dialog med nyckelfunktionerna inom Elite samt med Revenue Managers på de övriga hotellen i Sverige. Du jobbar speciellt nära regionens Senior Revenue Manager samt med dina kolleger på de övriga hotellen i Region Syd - i Malmö och Lund.

Vi ser att du är en effektiv, stödjande och kunnig person som i din roll vill driva affärer, genomföra förändringar och som kan vara flexibel i en dynamisk och självständig arbetsmiljö.

Kvalifikationer och utbildning:

Vi ser gärna att du har både praktisk och teoretisk bakgrund inom Revenue Management med erfarenhet från en analytisk/kommersiell roll där du är van vid att dra slutsatser och fatta beslut. Självklart är du resultatinriktad, driven och ambitiös, och du har en relevant examen eller motsvarande arbetserfarenhet.

Vi förutsätter minst 3 års erfarenhet av Revenue Management på hotell och att du har goda kunskaper i Micros Opera samt i Office-programmen, speciellt i Excel.

Personliga egenskaper:

Vi söker dig som tycker att Revenue Management är spännande och intressant.Du är en team player som vill ha högt i tak. Du har ett analytiskt sinne, förmåga att tänka strategiskt samt näsa för affärer. Du är proaktiv, resultatorienterad och tänker gärna utanför ramarna.

Frågor och ansökan

Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Senior Revenue Manager Christina Jonsson, 0733163679 eller Hotelldirektör Annika Birkfeldt 0708849925

Din ansökan vill vi ha så fort som möjligt, tjänsten tillsätts fortlöpande.

 

Ansök här