Platsannonser Visa alla

Hotellchef

Elite Plaza Hotel i Malmö

Om tjänsten
Vår förra Hotellchef för Elite Plaza Hotel i Malmö har nu fått uppdraget att vara med och öppna vårt kommande hotell i Stockholm. Så nu söker vi hennes efterträdare till tjänsten i Malmö!

Utmaningen
Som Hotellchef är ditt uppdrag att behålla och förstärka hotellets position på en konkurrensutsatt marknad med flera nyöppningar och efterfrågeförändringar jämfört med föregående år. Du ansvarar i den här rollen för både den strategiska och den dagliga verksamheten på Elite Plaza Hotel. Du har personalansvar för hotellets receptions- och konferenspersonal, Pubchefen för Bishop Arms samt Husfrun som även har frukostansvaret. 

Ett framgångsrikt hotell bygger på nära samarbete och med en organisation på ca 20 heltidsanställda medarbetare, krävs det att många hjälps åt över avdelningsgränser och har en stark gemensam vi-anda. Som hotellchef är du ytterst ansvarig för att upprätthålla och förstärka den teamandan. ​Du har även nära kontakt med de Malmögemensamma resurserna, vilka innefattar fastighetschef med team, bokningen för konferens och individuella bokningar, revenue manager och säljare. 

Du rapporterar till Hotelldirektören för de tre Elite hotellen i Malmö där Elite Hotel Savoy, Elite Hotel Residens och Elite Plaza Hotel ingår. Som hotellchef för Elite Plaza Hotel, ingår du också i ledningsteamet för Elite Malmö tillsammans med dina kollegor från de andra hotellen.

En vinnande personlighet 
Säkert är att det finns lika många personligheter och ledarstilar som vi har hotell. Elite Hotels är dock en platt organisation där alla är med och bidrar varje dag. Därför är det centralt att du har en outtröttlig förmåga att varje dag entusiasmera och säkerställa att ditt team dagligen levererar gästupplevelser av högsta klass, i stort som smått.​ Vi vill att du har en naturlig social förmåga och hämtar energi av att vara närvarande såväl i externa nätverk som bland gäster och personal. 

Din erfarenhet
Eftersom tjänsten är direktansvarig för samtliga medarbetare inom reception och konferens, tror vi att du behöver ha en bakgrund med ledande position inom dessa områden. Operakunskap på hög nivå är starkt meriterande. Det är fördelaktigt om du har erfarenhet av helhetsansvar inom hotell & restaurang eftersom tjänsten har ansvar för alla delar av Plazas verksamhet. I ditt team finns både erfarna och yngre avdelningschefer och medarbetare, därför lägger vi vikt vid att du har framgångsrik erfarenhet av att utveckla och entusiasmera ditt team till goda och hållbara resultat. Du bör ha god ekonomisk kunskap samt tala och skriva svenska och engelska flytande.

Praktikaliteter
Omfattning: 100%, tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
Placering: Malmö
Närmsta chef: Jukka Turku, Hotelldirektör för Elite Hotel Malmö
Nyfiken på mer information?

För ytterligare information om tjänsten kontakta Jukka Turku via Jukka.turku@elite.se och för frågor om rekryteringsprocessen kontakta Talent Manager Bianca Britten-Austin, bianca@elite.se

Vi ser framemot att höra från dig!

Om Elite Plaza Hotel, Malmö
Elite Plaza Hotel på Gustav Adolfs torg i centrala Malmö. Innanför den vackra fasaden döljer sig ett modernt hotell i absolut toppklass. Hotellet ligger på bekvämt promenadavstånd från Centralstationen. Elite Plaza Hotels 116 rum är smakfullt inredda för att leva upp till den moderna resenärens krav på komfort och atmosfär. Exempelvis är rummen utrustade med 32 tum platt-TV, trådlös samt fast Internetanslutning, strykbräda, safe och minibar. Alla rummen är dessutom luftkonditionerade så att en behaglig temperatur bibehålls året runt. På Elite Plaza Hotel finns en relaxavdelning med bastu och gym. Som gäst på hotellet har du mot en avgift tillgång till det privata parkeringsgaraget som finns i byggnaden. I anslutning till hotellet finns puben The Bishop’s Arms. Här hittar du ett genomtänkt och välsorterat utbud med fokus på specialiteten, öl och whisky.

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här