Platsannonser Visa alla

Souschef

Elite Stadshotellet Eskilstuna

 

Elite Stadshotellet Eskilstuna söker en souschef till vår växande verksamhet på Y-won Bar & Grill samt The Bishops Arms. Elite Stadshotellet Eskilstuna är ett fyrstjärnigt hotell mitt i centrala Eskilstuna. Hotellet har 132 hotellrum, 19 konferenslokaler, gastropuben Bishops Arms, à la carte restaurangen Y-won Bar & Grill samt stor festvåning som tar upp till 500 gäster.

Vi söker dig som har relevant utbildning samt minst 5 års erfarenhet av à la carte.

Du skall ha goda ledaregenskaper på ett tydligt och ödmjukt sätt. Du bör ha ett genuint intresse för matlagning och råvaror samt kunna arbeta lika bra i team som självständigt. Vi tror att du, precis som vi, uppskattar högt tempo och en god stämning på jobbet. Dokumenterade kunskaper inom livsmedel och hygien.

Som souschef ska du besitta kunskap om klassisk matlagning och även ha ett nytänk för modern à la carte. Det är mycket meriterande om du har arbetat som souschef tidigare. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande, utmanande och utvecklande.

Arbetsuppgifter

Operativt i produktionen leda köksteamet tillsammans med vår köksmästare och souschef.

Ansvara för att vi håller överenskommen kvalité och god lönsamhet. Ansvara för att inventering och egenkontroll utförs vid fasta tidpunkter. Aktivt delta i menyplanering, utvecklings- och förbättringsarbete. Genomföra dagliga genomgångar med servis- och hovmästare. Vid köksmästarens frånvaro ansvara för den dagliga bemanningen utefter överenskomna ramar. Arbetstiderna är till största delen kvällar samt helger.

Tjänsten är 100%. Provanställning tillämpas.Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Vi kan hjälpa till att förmedla kontakt till boende. Intervjuer sker löpande.
Frågor om tjänsten besvaras av köksmästare Philip Hedström koket.eskilstuna@elite.se

Ansök redan idag på https://www.elite.se/sv/karriar/kok/elite-stadshotellet-eskilstuna-soker-souschef

Välkommen med din ansökan!

 

Ansök här