Platsannonser Visa alla

Souschef

Elite Stadshotellet Karlstad

 

Om Elite Stadshotellet, Karlstad

I en anrik byggnad från 1870, belägen mitt i centrala Karlstad, vid Klarälvens strand ligger Elite Stadshotellet. Shopping, nöjen, sevärdheter och stadens lokaltrafik hittar du strax utanför hotellets portar. Elite Stadshotellet i Karlstad erbjuder 138 bekvämt och fräscht inredda hotellrum, 7 konferenslokaler, en festvåning och i samma hus ligger den genuina engelska puben, The Bishop´s Arms, med stadens bästa solläge. Vi erbjuder en totalupplevelse och inte bara ett rum för natten.

Om att arbeta i köket på Elite Hotels

Mat och dryck är ett fascinerande område som kontinuerligt utvecklas och det är viktigt för oss att du delar denna fascination och har ett naturligt intresse för att ta del av utvecklingen och översätter den i våra menyer och erbjudande till våra gäster. Som arbetsgivare ger vi dig kontinuerligt möjligheten till vidareutbildning inom kökets alla olika delar och inriktningar.

Vi äter som bekant med både gom och öga, varför det är viktigt för oss att du även har en känsla för färg, form och presentation. Vad vi äter och dricker påverkar som bekant även vår prestation. Som kock eller kallskänka hos oss, har du därför en stor påverkan på vilken energi våra konferensgäster upplever, hur deras kväll i à la carte restaurangen blir eller vilken start på dagen de får från vår fantastiska frukost.

Om tjänsten

Till vårt team i köket söker vi nu souschef med passion för yrket!
Vår verksamhet innefattar förstklassig konferens- & festvåningsverksamhet samt den framgångsrika puben The Bishops Arms. Det är en verksamhet med högt tryck och som lever alla dagar i veckan; vi serverar allt från konferensluncher, à la carte, till mingel och bankettmiddagar för upp till 300 personer. De varierande arbetsuppgifterna ställer höga krav på självständighet och samarbetsförmåga.

Som souschef jobbar du tätt tillsammans med vår köksmästare Tobias och hjälper till att ansvara för driften i köket. Du kommer även att jobba aktivt med att utveckla restaurangverksamheten.

Vi söker dig som har ett passionerat intresse för mat, dryck och god service! Du är kockutbildad och har en gedigen och framgångsrik karriär inom restaurang och du har tidigare jobbat som souschef. Som person är du flexibel, noggrann och ansvarstagande.​ Du vill vara med och utveckla vårt arbete och vill tillsammans med kollegor skapa en unik upplevelse för varje gäst.

Arbetstid/omfattning
Tjänsten är på 100 % och innefattar arbete dag-, kvällstid och helger. Tillträde direkt eller efter överenskommelse.

Kontaktperson 
Vid frågor om tjänsten kontakta köksmästare Tobias Engh 054 - 29 30 50

Välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök här