Platsannonser Visa alla

Försäljningsansvarig

Elite Stadshotellet Luleå

 

Om Elite Stadshotellet, Luleå

Elite Stadshotellet ligger centralt beläget på Storgatan i Luleå med lunchrestaurang, gastropub och gym. Hotellet invigdes första gången 1903 och är Luleås mest anrika hotell med ståtlig entré och magnifik festsal. Varmt välkommen att bo hos oss!

Om tjänsten

​Brinner du för affärer och har ett starkt säljdriv? Skapar du resultat som ingen annan? Då kan vi erbjuda en riktigt spännande utmaning!

Vi söker dig som är driven, orädd, engagerad och som har ett hjärta som klappar för försäljning. Vi söker en självgående Försäljningsansvarig som ska ansvara för att driva in affärer till Elite Stadshotellet i Luleå. Vårt hotell i Luleå genomgår för närvarande en omfattande renovering  av alla delar av hotellet och vi utvecklar gästupplevelsen ytterligare genom att addera spa och unika eventmöjligheter. I rollen som Försäljningsansvarig kommer du spela en nyckelroll i att nå både gamla och nya kunder för att sälja in våra nya faciliteter.

Att vara en del av Elite Hotels 

Vi är ett äkta entreprenörsbolag vilket betyder att för att trivas hos oss behöver du gilla att kavla upp ärmarna, att du har ett öga för att hitta försäljningsmöjligheter, att du gillar att förhandla och att du har mycket eget positivt säljdriv.

Vi är inget manualstyrt företag, utan här finns det stora möjligheter för dig att påverka hur du utformar ditt arbete, vilket vi tror får dig att trivas och bli ännu bättre på ditt jobb. Vi lägger därför stor vikt vid att du har god förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete.

Om rollen

Som försäljningsansvarig för hotellet arbetar du med affärsutveckling av befintliga kunder såväl som med att hitta nya affärer och nya kunder. ​Du kommer att vara en viktig del av vår nationella säljkår bestående av ett 30 tal säljare från norr till söder. Vi ser gärna att du är yrkesmässigt aktiv i Luleå i dag och att du har ett upparbetat affärsnätverk.

Vi kan erbjuda ett roligt och stimulerande arbete där den ena dagen inte är den andra lik. Du arbetar med allt från att söka upp och vinna enskilda konferens- och gruppaffärer, till avtalsförhandlingar med stora kunder och bygga långsiktiga kundrelationer.​

För att lyckas i rollen krävs det att du är en god lagspelare då du kommer att ha ett tätt samarbete med hotelldirektören, vår revenue manager för Luleå, övriga avdelningschefer och kollegor på hotellet.​

Praktikaliteter

  • ​Omfattning: Tjänsten är en tillsvidare och på heltid.

  • Du rapporterar till hotelldirektören och har nära kontakt med dina säljkollegor i regionen och landet. 

  • Placering: Luleå

  • För frågor om tjänsten kontakta Hotelldirektör Mimmo Cicero  0706-26 70 23  eller HR-chef Henrik Carlsson 0708 - 20 66 66​

Ansökan:

Ansökningarna hanteras löpande och vi anställer när vi hittar rätt person, så vänta inte med din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

 
Ansök här