Platsannonser Visa alla

Värdar sökes till VR-center i Stockholm

Enterspace

Vilka är vi?
Enterspace utvecklar tankeväckande och fängslande VR-upplevelser för nyfikna människor att dela tillsammans på deras upplevelsecenters. På Enterspace erbjuds besökare de bästa av världar inom storytelling, VR och som mötesplats. 

I september 2017 öppnar vi ett upplevelsecenter i Stockholm, och inför öppningen söker vi drivna och nyfikna människor till flera tjänster. Vi letar framförallt personer som har en hög känsla för service och som uppriktigt tycker om att arbeta med människor. 

Positionen som VR-värd kommer att erbjudas som ett antal heltids-, deltids- och extratjänster och vi letar därför personer i olika åldrar och med varierande erfarenhet och bakgrund. 

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig en social och rolig roll i ett nytänkande team och företag som skapar en helt ny typ av underhållning. För rätt person finns utvecklingsmöjligheter både nationellt och internationellt. 

I rollen som VR-värd kommer du att vara den person som välkomnar och guidar våra besökare innan, under och efter VR-upplevelsen. Enterspace strävar efter att ge genuin service i världsklass, alltid med målet att besvara våra besökares frågor innan de hinner ställa dem. Dina huvudsakliga uppgifter kommer att vara att:

Välkomna och ta hand om våra besökare
Introducera och guida besökare innan, under och efter VR-upplevelsen
Ta emot och besvara bokningsförfrågningar
Tillsammans med övriga i teamet arbeta mot gemensamma servicemål
Utveckla och upprätthålla företagets vision - vi bygger den bästa av världar.

Vem är du?
Vi söker dig som älskar att ge bra service och tycker om att arbeta med människor. Du har en positiv inställning och gillar ett högt tempo. Du är lyhörd både för besökare och dina kollegor och kan hantera stressiga situationer på ett pedagogiskt och metodiskt vis. Du är lösningsorienterad och hanterar förändring bra. Du har en affärsmässig attityd.

Vi ser gärna att du:
Talar flytande svenska och engelska, både i tal och skrift
Har arbetslivserfarenhet från turist, handels- eller restaurangbranschen 

Om du har intresse för ny teknik och VR är det ett plus.

Anställningsform
Positionen som VR-värd kommer att erbjudas både som ett antal heltids-, deltids- och extratjänster. Vi har kollektivavtal. 

Kontaktperson för tjänsten är Sara Yousef, vid frågor når du Sara på tel: 073-980 10 17. Skicka din ansökan med CV och personligt brev till: apply@enterspacevr.com.

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

 

 

 
Ansök här