Platsannonser Visa alla

Affärsområdeschef

Experium/Skilodge Lindvallen

 

SkiStar AB (publ) äger och driver skidanläggningar i Sälen, Vemdalen, Åre, Trysil, Hemsedal och St Johann. Kärnverksamheten är alpin skidåkning med gästens skidupplevelse i centrum. Övriga strategiskt viktiga verksamheter är logiförmedling, skiduthyrning och skidskola. Experium Resort är ett unikt affärsområde inom SkiStar Sälen; en upplevelseanläggning med äventyrsbad, spa, bio, restauranger och bowling. Inom Experium finns restaurangerna Olearys, Casa Di Luca, Waynes Coffee, Valles Världshus och Lodgebaren. Verksamheten ligger i eget bolag; SkiInvest AB, och omfattar även Skilodge Lindvallen.

Vi söker nu affärsinriktad och inspirerande ”cirkusdirektör” med stark entreprenörsanda!

Övergripande innehåll för tjänsten

Leda och driva det dagliga arbetet inom SkiInvest AB, i linje med SkiStars övergripande målsättningar. Vara en del av SkiStar Sälens ledningsgrupp med ett övergripande resultat- och personalansvar för hela affärsområdet Experium Resort i Sälen.

Arbetsuppgifter

• Övergripande resultatansvar för verksamheten, med löpande dialog med SkiStars Destinationschef i Sälen och rapportering till styrelsen i SkiInvest AB, baserat på årliga verksamhetsplaner och budget

• Samordna verksamheten och ta beslut rörande den löpande driften

• Aktivt arbeta med tillväxt- och effektivisering i syfte att optimera resultatet, som en del av den totala verksamheten inom SkiStar Sälen

• Löpande arbete med att investeringar inom affärsområdet sker enligt satta strategier för destinationen

• Verka för att utveckla medarbetare och säkerställa kompetens, baserat på en positiv företagskultur som inspirerat och engagerar, med hög grad av affärsmannaskap

• Löpande följa upp och utveckla restaurang- och affärskoncept

• En mycket hög grad av närvaro i verksamheten under verksamhetsårets alla perioder, med insikt om att det är en året-runt-verksamhet som bedrivs

Din profil

Som person är du professionell, självständig och har förmåga att se helheten. Du har ett affärsdriv och utvecklar aktivt relationer kopplat till ditt arbetsområde. Vidare är du oerhört flexibel och serviceinriktad. Du är tydlig i din kommunikation men samtidigt ödmjuk i ditt arbetssätt gentemot externa kontakter men framförallt mot dina medarbetare. Ledarskapet är viktigt därför fäster vi stor vikt vid att du som söker har vana och intresse av att leda andra ledare och medarbetare på ett entusiasmerande sätt. Självklart har du erfarenhet av förbättrings- och utvecklingsarbete. Vi söker en person med akademisk examen eller motsvarande utbildning och flerårig erfarenhet från kvalificerat arbete inom servicebranschen. Det är meriterande med tidigare erfarenhet från hotel- och restaurangbranschen, men inget krav. Ett intresse för skidåkning, friluftsliv och fjällen kommer att vara en stor tillgång i såväl det här jobbet som när du skall leva och bo i Sälenfjällen.

Anställningsform

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start omgående eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning första sex månaderna. Lön enligt ök.

Rapporterar till

Löpande till Destinationschef SkiStar Sälen, Jonas Bauer och strategiskt till styrelsen i SkiInvest AB.

Placeringsort

Att vilja leva och verka i Sälen året runt är en självklarhet i det här jobbet. Behov av B-körkort.

Sista ansökningsdag

1 juli 2017. Observera att intervjuer kommer att hållas löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansökan/Kontaktperson

Peder Bäckström, backstrom.peder@telia.com

Om du gillar löpande utveckling, att leda med hög närvaro och att vistas i fjällmiljö, då kan detta vara en tjänst för Dig!

 

Ansök här