Platsannonser Visa alla

Sales Manager

First Hotel Arlanda Airport

First Hotel Arlanda Airport öppnade november 2016 i det expansiva Airport City Stockholm, nära flygplatsen och intill DRIVELAB CENTER - ett växande kluster för fordonsindustrin med fokus på utbildning, forskning och event.

Hotellet aspirerar på att bli en naturlig mötesplats för både affärsresor, weekendresenärer och chartergäster mellan flygningar till och från Arlanda Airport. Hotellet omfattas av 150 hotellrum, restaurang och bar med tillhörande catering samt attraktiva mötes- och eventlokaler. Hotellet erbjuder gym och relax samt Shuttle service till sina gäster. Hotellets restaurang och bar har tillfört Arlandastad en ny spännande plats för möten från morgon till kväll. Verksamheten bedrivs som franchisesamarbete med First Hotels tillsammans med systerhotellet First Hotel Norrtull.

Vi söker nu en driven och målinriktad Sales Manager som vill utvecklas tillsammans med oss.

Vem är du:
Som person är du helt självgående och skapar dina affärer med hög aktivitetsnivå och kvalitet på genomförande och uppföljning. Du prioriterar kundkontakten och visningen av vår verksamhet och har en tydlig struktur i det du gör. Ditt engagemang, din flexibilitet och din förmåga att tänka nytt ser vi är viktiga faktorer för framgång. 

Du har minst 2 års erfarenhet från liknande position inom branschen och har ett stort intresse av försäljning med uppsökande verksamhet samt gärna utbildning inom hotell. Du talar och skriver svenska och engelska flytande och övrig språkkunnighet är en merit. Erfarenhet av försäljning på Arlandamarknaden är mycket meriterande.

Ansvarsområden:
Som Sales Manager är din uppgift att maximera försäljningen. Du säkerställer försäljningsmålen och följer noggrant upp resultat. I rollen ansvarar du för det egna säljarbetet med processen från nykundsbearbetning till genomförande av kundmöten, visningar, återkoppling samt avtalsskrivning och därefter implementering. Du arbetar med hotellets samtliga segment och med riktade insatser beroende på hotellets försäljningsläge men vårt strategiska läge med närhet till Arlanda och lokalt näringsliv är affärresande logigäster högsta prioritet. Tillsammans med General Manager skapar och driver du operativt hotellets aktivitetsplan innehållande bl. a kundevents och mässdeltagande. Du är länken mellan hotellet och kunderna samt First Hotels centrala säljorganisation. Du ingår i hotellets ledningsgrupp och rapporterar till General Manager.

Förutom ett nära samarbete med General Manager arbetar du också nära dina kollegor på bokning, reception och revenue management. Gemensamma säljaktiviteter tillsammans med Sales Manager för First Hotel Norrtull är en självklarhet.

Ansökningarna behandlas löpande, sista ansökningsdag är 30 juni 2017. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan mailas till General Manager Jani Juselius på jani.juselius@firsthotelarlanda.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

 
Ansök här