Platsannonser Visa alla

Grupp- och konferensinnesäljare/bokare

First Hotel Kviberg Park

I direkt anslutning till unika multisportarenan Prioritet Serneke Arena ligger First Hotel Kviberg Park med 121 moderna rum, 355 bäddar, 10 flexibla konferenslokaler och en uppskattad restaurang/bar. Hotellet öppnade i juli 2015 och ligger lugnt beläget strax utanför Göteborgs centrum. Sedan den 1 oktober 2017 är vi en del av Serneke Group och anläggningen befinner sig i en mycket spännande utvecklingsfas!

Vi söker dig som brinner för grupp- och konferensbokningar och som känner dig lika bekväm i att göra avstämningar och nå merförsäljning med kund i inbokade arrangemang som att sälja in nya bokningar per telefon, mail och personliga möten på hotellet. Du utför dina arbetsuppgifter med stor noggrannhet och har ett öga för detaljer, är lösningsorienterad, professionell och personlig i dina möten med gäster, kunder och kollegor. Att ingen dag är den andra lik ser du som inspirerande.

Du som söker skall:
- Har dokumenterad erfarenhet från liknande arbete
- Motiveras av att sätta mål och uppnå dem
- Ha god kunskap i hotellbokningssystem, meriterande är om du kan Spectra
- Ha svenska, motsvarande modersmål, i tal och skrift
- Ha önskan att utvecklas inom bl a revenue

Du arbetar dagligen mycket nära övriga avdelningar så som restaurang, kök, housekeeping och vaktmästeri. Anställningen är på 100%. Arbetstiden är främst måndag-fredag, men varierar beroende på avdelningens behov. Även pass i receptionsdriften kan inträffa. Vi är en tobaksfri anläggning.

Tillträde är snarast och intervjuer kommer att ske löpande, så välkommen med din ansökan redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag! Sista ansökningsdag är den 22 oktober 2017. Maila ev frågor och din ansökan till annastina.zetterstrom@kvibergparkhotell.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här