Platsannonser Visa alla

Sales Manager

First Hotel Norrtull

 

First Hotels är en ledande hotellkedja med mer än 90 unika hotell centralt placerade i Norge, Sverige, Danmark, Island och Spanien. Vår målsättning är att erbjuda våra gäster kvalitetsupplevelser och individuella val. Alla våra hotell är unika när det gäller stil, atmosfär och design. Beläget nära Stockholm city i en av stadens mest karaktäristiska byggnader hittar du First Hotel Norrtull - ett hotell med en helt egen själ. Idag finns här 125 hotellrum samt konferens- och eventytor för upp till 400 personer.

Marknaden:
Vasastaden och Hagastaden med Nya Karolinska är en dynamisk och starkt växande stadsdel. Där Stockholm och Solna nu möts och går samman. Området kommer 2025 att bestå av ca 50 000 arbetsplatser och 6000 bostäder. Citybanan öppnar sin nya station 300m från hotellet under 2017 och tunnelbanan öppnar någonstans 2023.

Vi har etablerat oss med First Hotel Norrtull, Brasseri Norrtull och Champagnesalens stora event, festvåning- och möteslokaler i Grönstedska Palatset på S:t Eriksgatan.

Vi söker nu en driven och målinriktad Sales Manager som vill utvecklas tillsammans med oss.

Vilka är vi:
Vi driver två hotell. Förutom First Hotel Norrtull även First Hotel Arlanda Airport som öppnade sin verksamhet i november 2016. Samarbeten mellan våra två hotell är en självklarhet. Vi består av engagerade, kompetenta och erfarna medarbetare med målet att överträffa gästernas förväntan, varje dag, året om.

Vem är du:
Som person är du helt självgående och skapar dina affärer med hög aktivitetsnivå och kvalitet på genomförande och uppföljning. Du prioriterar kundkontakten och visningen av vår verksamhet och har en tydlig struktur i det du gör. Ditt engagemang, din flexibilitet och din förmåga att tänka nytt ser vi är viktiga faktorer för framgång.

Du har minst 2 års erfarenhet från liknande position inom branschen och har ett stort intresse av försäljning med uppsökande verksamhet samt gärna utbildning inom hotell. Du talar och skriver svenska och engelska flytande och övrig språkkunnighet är en merit. Har du erfarenhet av bokningssystem OPERA är det ett stort plus.

Ansvarsområden:
Som Sales Manager är din uppgift att maximera försäljningen. Du säkerställer försäljningsmålen och följer noggrant upp resultat. I rollen ansvarar du för det egna säljarbetet med processen från nykundsbearbetning till genomförande av kundmöten, visningar, återkoppling samt avtalsskrivning och därefter implementering. Du arbetar med hotellets samtliga segment och med riktade insatser beroende på hotellets försäljningsläge. Tillsammans med General Manager skapar och driver du operativt hotellets aktivitetsplan innehållande bl. a kundevents och mässdeltagande. Du är länken mellan hotellet och kunderna samt First Hotels centrala säljorganisation. Du ingår i hotellets ledningsgrupp och rapporterar till General Manager.

Förutom ett nära samarbete med General Manager arbetar du nära dina kollegor på bokning, reception och revenue management. Gemensamma säljaktiviteter tillsammans med Sales Manager för First Hotel Arlanda är en självklarhet.

Det finns stora möjligheter för dig att påverka hur du utformar ditt arbete. Det ansvaret, är vi övertygade om, ger bästa resultat både vad gäller trivsel på arbetsplatsen och vunna affärer.

Ansökningarna behandlas löpande varför vi ber dig att söka så snart som möjligt, dock senast 12/5 2017. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan mailas till General Manager Camilla Pedersen, camilla.pedersen@hotelnorrtull.se

 

Ansök här