Platsannonser Visa alla

Hotellekonom

First/Tribe Hotels Sverige

First Hotels är en ledande hotellkedja med mer än 90 unika hotell centralt placerade i Norge, Sverige, Danmark och Spanien. Bland våra hotell hittar du bland andra First Hotel Reisen i Stockholm, First Hotel G i Göteborg, First Hotel Grims Grenka i Oslo, First Hotel Mayfair i Köpenhamn och våra spanska hotell. Vår målsättning är att erbjuda våra gäster kvalitetsupplevelser och individuella val. Alla våra hotell är unika när det gäller stil, atmosfär och design. "Your second home is FIRST".

Vi behöver nu förstärkning i vårt team och söker en hotellekonom. Har du ambitioner och viljan att utvecklas som ekonom då har vi tjänsten för dig.

Om tjänsten
Vi söker någon som självständigt och i team ska hantera alla ekonomimoment för ett antal hotell på distans. Arbetsuppgifterna består av bokföring, kund- och leverantörsreskontra, månadsbokslut, avstämningar, löneadministration samt diverse kontorsgöromål. Tjänsten är placerad i Stockholm på en centraliserad ekonomiavdelning där vi har ett proaktivt arbetssätt och strävar efter att fortsatt förbättra oss. Vi har kundfokus mot hotellen när vi utför våra arbetsuppgifter med glädje, omtanke och kreativitet.

Vem är du?
Vi söker en engagerad och strukturerad person som har erfarenhet av ekonomiarbete, löneadministration och hotelldrift. Du ska ha viljan att vara med och utforma arbetet tillsammans med teamet. Tycka om att arbeta i team där vi utan prestige hjälper varandra och bidrar till att fortsätta utveckla våra arbetssätt. Du trivs i ett mindre kontorslandskap med ett högt tempo där du tar eget ansvar. Du är en engagerad, ansvarstagande, noggrann, strukturerad och flexibel person. Du trivs med förändring, proaktivitet och eget ansvar. Den här tjänsten innebär att du är delaktigt i två olika team där redovisning och löneadministration ingår. Som person bör du kunna hantera flera olika arbetsmoment och kunna prioritera utefter dagens behov. 

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och för dig med rätt inställning finns goda möjligheter till utveckling.

Kompetenskrav:
Ekonomiutbildning (lägst gymnasieekonom) och tidigare erfarenhet av ekonomiarbete
Goda kunskaper i Office paketet, gärna mycket goda kunskaper i Excel
Du uttrycker dig väl i tal och skrift

Meriterande:
Erfarenhet av Löneadministration
Erfarenhet av Visma Business
Erfarenhet av Hogia+
Erfarenhet av TimePlan

Vi erbjuder: 
En heltidsanställning med provanställning sex månader. Kollektivavtal. En spännande arbetsplats med variation i arbetet. Härliga kollegor som delar med sig av sin erfarenhet och tillsammans skapar vi en prestigelös arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter. Läs mer om företaget på www.firsthotels.se 

Tillträde: Under början av hösten 2017.
Lön: Enligt överenskommelse.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jenny Henriksson via mail jenny.henriksson@tribehotels.com.

Vi hanterar ansökningarna löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdagen är 2017-08-31.

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

 
Ansök här