Platsannonser Visa alla

Receptionist

Gekåsbyn

Gekåsbyn Ullared AB är ett bolag i Gekås-koncernen sedan 2001. Gekåsbyn driver en camping med över 700 platser för husvagnar, husbilar och tält. Vi har 220 stugor med en av de högsta beläggningarna i landet och ett Hotell med 115 rum, frukostmatsal och konferenssalar. Sammanlagt har vi 1400 bäddar och inhyser som mest drygt 2000 personer per natt.

Då en anställd hos oss ska vara tjänstledig för studier söker vi nu en vikarie för henne som receptionist till vårt Hotell.

Det är en fördel om du som söker har kunskap om Hotell- och logibranschen och gärna erfarenhet av att arbeta i reception. Goda kunskaper i svenska och engelska språket för att kunna kommunicera väl i både tal och skrift. Har du vana av olika bokningssystem så är detta meriterande.

För att du ska fungera bör du ha ett genuint intresse för service och värdskap och vara lyhörd för vad våra gäster vill ha och viljan att göra det "lilla extra" för att de ska få en bra shoppingresa. Du ska ha sinne för ordning och reda och skapa trivsel bland gäster och kollegor. Du kommer ingå i ett team med framåtanda och i ett spännande företag i ständig utveckling.

Arbetstid/Varaktighet: 80% vikariat 12 månader. Start 21/8 eller enligt överenskommelse. Helg och kvällsarbete ingår.

Körkort: B

Sista ansökningsdag: 2017-08-13. 

Intervjuer kommer ske löpande, vänta därför inte med din ansökan!

Välkommen med din ansökan via vårt webbverktyg på hemsidan www.gekas.se/jobb.
 

Kontaktpersoner
Elisabeth Nilsson
Receptionschef
0346-377 72

Ansök här