Platsannonser Visa alla

Köksmästare

Gimo Herrgård

 

Om dig

Du som söker är en doer som får saker att hända samtidigt som du är mån om kvalitén på allt du gör. Du skapar glädje omkring dig och har ett fokus på gästen som får dina medarbetare att göra det där lilla extra. Du trivs i en internationell miljö med högt tempo och höga krav. Vi har lyxen att jobba med ett nätverk av kvalitetsmedvetna leverantörer som ger dig möjlighet att skapa menyer efter säsong och du får gärna gå ut och hämta dina egna tillbehör i trädgården.

Dina arbetsuppgifter

Som köksmästare på Gimo Herrgård är du kökets ansikte utåt och tillsammans med övriga medlemmar i hotellets ledningsgrupp ansvarig för den kontinuerliga utvecklingen av hotellets verksamhet. I tjänsten ingår 

• Ledning av den dagliga driften i köket. 

• Kontinuerlig dialog med VD och restaurangchef angående utveckling av produkten samt servicen. 

• Att avdelningen är uppdaterad och följer hotellets hygienrutiner, egenkontroll av livsmedelshantering och övriga rutiner som gäller inom köket. 

• Personalansvar vilket innebär effektivast möjliga schemaläggning, följa gällande avtal, utbildning och vidareutveckling av personal samt rekrytering till egen avdelning. 

• Användande, kontroll och uppföljning av tidrapporteringssystem (Timeplan) 

• Ansvarig för rätt prissättning, portionsstorlek och inventering för att uppnå en hög och stabil lönsamhet. 

• Inköp inom ramen för godkänd budget. 

Tjänsten är heltid och arbetstiderna varierar med pass dagtid, kvällstid och helger. Vi hjälper gärna till med boende om du kommer långväga ifrån.

Lön, ersättning och förmåner

Ett förmånsprogram med bonusstege i relation till kvalité och lönsamhet finns implementerat.

Lön enligt överenskommelse. I övrigt gäller kollektivavtal.

OM OSS

Prinsar och prinsessor finner sin plats på uppländska Gimo Herrgård Här finns plats för fokuserade möten, livliga festligheter och en och annan romantisk vistelse på tu man hand. Gimo Herrgård är medlem i Countryside Hotels, Historic Hotels of Europe, Chaîne des Rôtisseurs samt utvald mötesplats av Svenska Möten och IACC. 

Våra 88 rum och sviter är alla individuellt inredda och erbjuder 88 olika herrgårdsupplevelser. Flertalet rum och sviter har privat jacuzzi, bastu och himmelsäng. 

I Sjöstugan SPA nere vid vattnet erbjuder våra SPA-terapeuter behandlingar för kropp och själ och i vår rustika vinkällare bjuder vår sommelier gärna in till en lärorik afton i vinets värld. Den våghalsige rekommenderas en promenad bland trädtoppar på vår egen höghöjdsbana vid parkens slut. 

Varmt välkommen till Gimo Herrgård! 

Skicka din ansökan till mathias.schneider@gimoherrgard.se

För ytterligare information, vänligen kontakta General Manager Mathias Schneider på ovan adress eller 0173-88 940.

 

 
Ansök här