Platsannonser Visa alla

Servicesamordnare med uppdrag som lokalsamordnare

Göteborgs universitet

 

Diarienummer: PAR 2017/ 715

Arbetsform: Tillsvidare anställning

Placering: Fastighets- och serviceenheten

Sista ansökningsdag: 2017-08-22

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Göteborgs universitet är miljöcertifierat och arbetar aktivt för hållbar utveckling. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar universitetet till en bättre framtid.

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Området för infrastrukturstöd har ett övergripande uppdrag att erbjuda kvalitativ och effektiv service till universitetets olika verksamheter och därmed möjliggöra forskning och utbildning i världsklass. Tillsammans skapar vi attraktiva IT-, fastighets- och servicetjänster som möter Göteborgs universitets behov. Området har drygt 400 medarbetare med bred kompetens och stor geografisk spridning.

Campusservice Haga servar i huvudsak de verksamhetsområden och fastigheter som återfinns i områdena Haga och Linné.

Arbetsuppgifter
Som servicesamordnare arbetsleder du en grupp bestående av tre till fyra personer där ni alla deltar i det dagliga arbetet. Du har det operativa ansvaret att tillsammans med övriga servicesamordnare leda och fördela det dagliga arbetet inom Campusservice Hagas tre vaktmästerier där ditt huvudansvar kommer vara vaktmästeriet beläget i fastigheten på Sprängkullsgatan.

Du ingår i sektionens ledningsgrupp där du aktivt deltar i utvecklingsarbetet. Din kommunikativa förmåga är mycket viktig då du förväntas vara gruppens och verksamhetens språkrör in i ledningsgruppen och den som ansvarar för att besluten inom ditt ansvarsområde kommuniceras och verkställs.

Du kommer också ha ett uppdrag som lokalsamordnare. Lokalsamordnaren säkerhetsställer att lokalbokning och schemabokning sker enligt upprättade processer. I din roll ska du ha en helhetsbild över undervisningslokalerna samt vara väl insatt i verksamhetens behov och se till att undervisningslokalerna utnyttjas maximalt. Du arbetar i universitetets schemabokningssystem TimeEdit och är lokal support till övriga användare i systemet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

·  Vaktmästeriuppgifter så som post, godshantering, avfallshantering, möbelflyttar, AV-support och enklare monteringsarbeten

·  Hjälpa och besvara frågor från våra servicemottagare

·  Planera arbetet och fördela uppgifter samt löpande coacha och ge feedback till medarbetare

·  Göra inköp till egna verksamheten

·  Ansvara för introduktion av nyanställda och medverka till att arbetsplatsen har en god arbetsmiljö

·  Säkerställa att lokal- och schemabokning sker enligt upprättade processer och policys

·  Samordna bokning av undervisningslokaler för ett effektivt lokalnyttjande och fördela inkomna lokalbeställningar rättvist

·  Ansvara för bokning av undervisningslokalerna vid campus inklusive administration av säkerhet, uthyrning och fakturering

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning eller liknande samt dokumenterad erfarenhet av arbets-, projekt-, och eller processledning. Du behöver ha B-körkort samt både ett praktiskt handlag och vara en kompetent administratör. Meriterande är om du arbetat med utbildnings-, service-, och fastighetsfrågor, gärna inom statlig verksamhet. Vi ser gärna att du har god datorvana och erfarenhet av schemabokning, det är positivt om du har vana att arbete i något ärendehanteringssystem. Mycket god svenska och engelska i tal och skrift är ett krav, övriga språk är meriterande.

Du trivs som bäst i en miljö med hög ambitionsnivå där du periodvis behöver kunna hantera en hög arbetsbelastning på ett konstruktivt sätt. Arbetet ställer krav på flexibilitet och löpande prioriteringar samt god planerings-och organisationsförmåga. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper såsom god kommunikativ förmåga, noggrannhet, samarbetsförmåga samt en hög service- och ansvarskänsla.
Intervjuer kommer att ske löpande.

Anställning
Anställningen är tillsvidare på heltid, 100 % med placering tills vidare vid Campusservice Haga. Anställningen ska tillträdas enligt överenskommelse och provanställning kan komma att tillämpas.

Kontaktuppgifter för anställningen
Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta Björn Hildenwall, Campuschef på tfn 031-786 4898, mail bjorn.hildenwall@gu.se.

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan
Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal, http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök här