Platsannonser Visa alla

Assisterande Platschef

Good Morning Arlanda

Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt som äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Vi driver enheter på 16 orter i Sverige och Danmark (Köpenhamn). Hotellverksamheten bedrivs under varumärkena ProfilHotels, Apartments by Ligula, Motel L, Good Morning Hotels och Ronnum. Genom franchiseavtal med Rezidor Hotels driver Ligula även Park Inn-enheterna i Hammarby Sjöstad respektive Malmö. Koncernen har sedan 2015 fördubblat antalet hotell i sin verksamhet från 14 till 30 och expansionen fortsätter.

Nu söker vi en Assisterande Platschef till vårt team på Good Morning Arlanda. Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete med hög puls intill Sverige största flygplats. Vi söker dig som vill ta ett steg till, som arbetat några år och känner dig redo för att utvecklas

Du gillar att kombinera service i världsklass med försäljning. Då hotellet befinner sig i en ständig utvecklingsprocess är det viktigt att du är driven, förändringsbenägen och tar egna initiativ. Som Assisterande Platschef är det viktigt att du är uppdaterad och väl insatt i allt som erbjuds på hotellet. Din roll är att vara vårt ansikte utåt och du är med och påverkar gästens intryck och vistelse. Vidare ska du fungera som en länk mellan alla avdelningar. Du måste kunna hantera stressiga situationer och har förmågan att se lösningar där andra ser problem samt vara en flexibel person.

Tjänsten är i huvudsak schemalagd vardagar, men kvällar och helger  förekommer. 

I ditt dagliga arbete ingår även:
utbilda och leda personal främst i receptionen men även inom F & B
schemaläggning för samtliga avdelningar.
hantera och ansvara för gruppbokningar
aktivt arbete med vårt hotellsystem och våra bokningskanaler
produktkvalitet, kostnadskontroll och lönsamhet
vara en stjärna på gästkontakt
göra inköp, uppdatera inköpslistor och ansvara för inventering
vara med och utveckla verksamheten

Du kommer att utföra en del administrativa uppgifter såsom diverse rapporter, kassahantering, kontering av leverantörsfakturor, rapportering av löner, fakturering, uppföljning av kundreskontra och tillsammans med platschef se till att avdelningen når uppsatta mål.

Vi söker dig som har:
Treårig gymnasial utbildning gärna inom hotell- och restaurangbranschen eller minst tre års arbetslivserfarenhet från hotellverksamhet som reception bokning, restaurang.
mycket goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift.
mycket energi och som gillar ett högt tempo
ett personligt engagemang och kan entusiasmera människor
meriterande är om man arbetat i bokningssystemet Picasso PMS.
B-Körkort
en vilja att utvecklas inom Ligula Hospitality Group

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Välkommen med din ansökan i ansökningsformuläret på www.ligula.se/karriar eller till ulf.loffler@gmorninghotels.se senast den 3:e september 2017. Ansökningarna hanteras löpande.

Vid frågor kontakta Ulf Löffler: 08-655 01 00

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

 
Ansök här