Platsannonser Visa alla

Säljare till Group and events

Grand Hôtel

 

Grand Hôtel är ett klassiskt landmärke mitt i centrala Stockholm. Som ett av Skandinaviens ledande femstjärniga deluxe hotell kombinerar Grand Hôtel en rik historia med ständig utveckling och förfining. Hotellet har idag 278 rum, varav 34 är sviter. Den mest spektakulära är Prinsessan Lilian sviten på hela 330 kvm. Här finns dessutom sex restauranger; Verandan, Terrassen och Cadierbaren samt Mathias Dahlgrens restauranger, ett förstklassigt spa samt 24 konferens- och festvåningar. Lokalerna rymmer två till över 1000 personer, där de historiska Vinterträdgården, Spegelsalen och Bolinderska Palatset kompletteras med nya, modernt inredda, lokaler. Bakom kulisserna kan vi stoltsera med en floristavdelning, egen tapetserarverkstad, styck bod, kallskänk, konditori och olika á la carte-kök samt vinkällare och Room Service.

Grand Hôtel är en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi, med passion och stolthet, minnesvärda upplevelser för våra gäster. Grand Hôtel är ett helägt dotterbolag till Investor AB och det enda hotellet i Sverige som är med i Leading Hotels of the World.     

I din roll kommer du att ta emot inkommande förfrågningar via mail och telefon och aktivt arbeta med merförsäljning enligt våra standards. Du kommer även att planera och genomföra visningar av hotellet tillsammans med nya och befintliga kunder.

Din huvudsakliga uppgift är att se till att vi är optimalt bokade när det gäller konferens och events. Du ansvarar för att se till att kundens bokning och önskemål kommuniceras till berörda avdelningar.

Vi söker någon som har några års erfarenhet av liknande yrke, gärna från hotell. Du bör ha god kunskap i hotellsystemet Opera. Vi värdesätter dina personliga egenskaper högt, så som engagemang, servicekänsla och lyhördhet inför gästens önskemål.

Tjänsten är en tillsvidareanställning om 100 %.  Lön och tillträde enligt ök. Vi tillämpar 6 mån provanställning.   Vill Du veta mer om tjänsten, vänligen kontakta Nicole Torbiörnsson vår Groups Events Manager: nicole.torbiörnsson@grandhotel.se

Sista ansökningsdag är den 28 april. Skriftlig ansökan till Pia.Rylander@grandhotel.se   Intervjuer sker löpande. 

 

Ansök här