Platsannonser Visa alla

Hotellreceptionist

Grand Hotel Saltsjöbaden

Grand Hotel Saltsjöbaden ligger vackert beläget i hotellviken vid Baggensfjärden, bara 30 min med Saltsjöbanan från Stockholms city. Hotellet har anor från slutet av 1800-talet då familjen Wallenberg lät uppföra hotellet med idén om en svensk Riviera. Sedan dess har hotellet gästats av såväl bad- som konferensgäster, kungligheter och filmstjärnor. Hotellet har 137 hotellrum, restaurang, 10 konferens- och grupprum och vacker festvåning samt pool och spa.

Hösten 2015 fick hotellet nya ägare med planer om att återskapa hotellet till dess forna glans fast i ny tappning. Nu är vi på god väg i detta arbete, vi har skapat en ny organisation och ett välkomnande hotell med god mat, personlig service och professionella mötesupplevelser - allt i en vacker miljö. Nu saknar vi bara några stjärnor till som skall förstärka vårt härliga och ambitiösa team. Så är du en av dem, hör av dig!

Vi söker
Hotellreceptionist - heltid och extrapersonal. Vi söker dig som älskar mötet med människor och har förmågan att snabbt skapa goda relationer. Du tar initiativ, är flexibel för förändringar och har förmågan att se lösningar. Du kan hantera stressiga situationer och samtidigt kunna prioritera rätt saker. Att arbeta i team och vara en omtänksam kollega är för dig en självklarhet. Du är hotellets ansikte utåt, din roll är säljande och otroligt viktig då du är med och påverkar gästens intryck och vistelse. Att vara uppdaterad och ha en övergripande syn över hotellets verksamhet och dess omgivning är av stor vikt samt bidrar till service utöver det vanliga.

I dina arbetsuppgifter ingår: traditionella receptionsuppgifter såsom in- och utcheckning, hantering av bokningar, fakturering och kassahantering. Att möta, välkomna och finnas till för våra gäster brinner du för.

Du har:
Goda kunskaper i svenska och engelska (tal och skrift)
Goda kunskaper i Opera (meriterande)
Erfarenhet från administrativa arbetsuppgifter

Vi söker både en heltid- och en deltidstjänst vilka innefattar både dag, kväll och helgpass.

Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan senaste ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan märkt med vilken utav tjänsterna du söker till jenny.hoglund@grandsaltsjobaden.se. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Receptionschef Jenny Höglund på telefon 08-506 170 00.

http://grandsaltsjobaden.se/om/jobba-hos-oss/

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

 
Ansök här