Platsannonser Visa alla

Femstjärnig chef

Grand Hôtel Stockholm

Femstjärning chef sökes till Cadierbaren
Grand Hôtel Stockholm har varit hem för celebriteter, storslagna evenemang och helt vanliga livsnjutare sedan 1874. I ett ständigt rampljus har hotellet varit ledande inom modern lyx de senaste 140 åren. Vi arbetar oavbrutet för att hotell- och restaurangupplevelsen ska bli ännu mer njutbar, överväldigande och på alla sätt välkomnande för våra gäster. Vi som får det att hända är en samling trevliga människor med fötterna på jorden som tycker om att hjälpas åt.

I vår ständiga strävan att utveckla och kvalitetssäkra den populära Cadierbaren söker vi dig som är en driven och trygg ledare på jakt efter nya utmaningar. Du kommer att vara en nyckelperson i utvecklingsarbetet av Sveriges bästa gastrobar. Det kommer att krävas en del jobb och du måste vara stresstålig och lösningsorienterad. Men för rätt person kommer det att vara både givande och roligt. Bryr du dig på riktigt om att ta hand om dina gäster och din personal, föregå med gott exempel och anstränga dig utöver det vanliga? Då kommer du att trivas hos oss. 

Vi söker en stark, strukturerad ledare med mångårig yrkesvana och gärna internationell erfarenhet av ledande befattningar inom restaurang / bar. Du ska också vara en kreativ person som vill och orkar driva förändringsprocesser, och inte tvekar över personalansvar. Rollen innebär också ett totalansvar över resultat och intäkter. 

Vi ser fram emot din ansökan samt CV senast den 31 augusti 2017 till Pia Rylander, personalchef, pia.rylander@grandhotel.se. Hör gärna av dig till Karl Persson, Food & Beverage Manager, om du har några frågor 08-6793553.

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

 

 

 

 
Ansök här