Platsannonser Visa alla

Servitris

Hackholmssund

 

HACKHOLMSSUND -MÖTEN DÄR MAN INTE RISKERAR ATT TRÄFFA ANDRA

Iden om Hackholmssund bygger på behovet för ledande personer i näringslivets att mötas personligen, på en plats där man ostört och utan avbrott kan träffas, diskutera, förhandla och fatta beslut. Vi letade länge efter det vi sökte. Vi ville att det skullevara lätt att resa hit, naturen skulle få spela en stor roll, avskildhet och lugn och ro var ett krav och vi ville bygga upp anläggningen från grunden.

Allt detta fann vi till slut på en Mälarhalvö, naturligt inbäddad i en osedvanligt vacker natur och bara 40 minuter från Arlanda flygplats.  I dag har vi skapat vad vi tycker är en optimal plats för möten i näringslivets toppskikt och något alldeles unikt i Sverige, 4 mil nordväst om Stockholm.

Hackholmssund Konferens AB är sedan 1997 ett helägt dotterbolag till Midroc. Verksamheten omsätter drygt 50 MSEK och har ett tjugotal heltidsanställda. Vi tar emot ett sällskap per tillfälle för mesta möjliga upplevelse och utdelning för våra gäster. Besök gärna vår web-sida; www.hackholmssund.com

SERVITRIS

Har du höga ambitioner, är en lagspelare och vill du arbeta i en internationell miljö med service utöver det vanliga, omsorg om varje detalj och med förstklassiga varor- på riktigt. På Hackholmssund jobbar vi med värdskap, vilket innebär att vi tillsammans skapar den absolut bästa totala upplevelsen för våra gäster. 

Vi söker dig som har

o   erfarenhet av servering och avslutad gymnasieutbildning

o   genuint intresse för service, mat och dryck

o   lätt för att uttrycka dig på svenska och engelska (i tal och skrift)

o   förmåga att växla tempo

o   förmågan att fatta självständiga beslut

o   har körkort och bil och bor inom rimligt avstånd


De personliga egenskaper vi söker är trygg, passionerad, lösningsorienterad, nyfiken och positiv. Du får också gärna vara flerspråkig, kreativ och ha intresse för det visuella. Vi lägger stor vikt vid just din personlighet och attityd.

Hos oss får du möjlighet att utvecklas både personligt och professionellt. Vi är ett ungt team och ser gärna unga sökande. 

Anställningen gäller heltid och tillsvidare med 6 månaders provtjänstgöring. Arbetstider varierar och inkluderar dagar, kvällar och ibland helger. Vi tillämpar kollektivavtal.

Skicka din ansökan till susanne.westre@midroc.se. Vi behandlar ansökningar löpande. För frågor ring Susanne Westre 070-450 21 63 eller Lotta Svensson 070-582 80 82. 

 

Ansök här