Platsannonser Visa alla

HSK Manager

Hackholmssund Konferens

Vill du jobba på Sveriges vackraste arbetsplats, och dessutom ha riktigt kul på jobbet? Vill du jobba under helt unika förutsättningar med en väldigt spännande tid framför dig?  I så fall är Hackholmssund något för dig!

Då vår tidigare HSK manager efter 17 år väljer att träda åt sidan, söker vi nu hennes ersättare. Vi letar efter dig som brinner för hotell, service, kvalité och nöjda gäster. Som har ett gott öga för detaljer och organisation, och som dessutom älskar att ha kul på jobbet. Vi tror att du har en naturlig förmåga att entusiasmera din omgivning och samtidigt agera ledstjärna. Du har mycket ett gott öga för detaljer och söker hela tiden efter sätt att förbättra och utveckla din omgivning. Du har förmågan att skapa goda relationer externt såväl som internt. Förmågan att samarbeta, ta initiativ  och en naturligt fallenhet för lösningsorientering ser vi som självklarheter.

Vi är ett ganska litet och tight team vilket gör att vi lägger väldigt stor vikt vid personlighet - även om vi naturligtvis söker efter en person med relevant erfarenhet, så tycker vi att det är minst lika viktigt med rätt attityd och inställning. Känner vi att du är rätt person men saknar viss kompetens så är vi definitivt villiga att stötta dig i din vidareutveckling. När vi anställer en ny kollega hos oss på Hackholmssund så tänker vi långsiktigt – vi ser gärna att man stannar hos oss under en överskådlig framtid.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter ser i stort ut så här: 
- Ansvara för den dagliga driften inom HK inklusive rullande och planerad städning
- Schemaläggning, personaloptimering och effektivisering
- Beställningsansvar
- Kvalitetssäkring & Projektledning 

Då vi har en relativt stort del internationella gäster ser vi gärna att du talar Svenska och Engelska flytande i både tal och skrift – ytterligare språkkunskaper är självklart ett plus. Vi ligger en bit utanför stan med relativt begränsade möjligheter till kommunal trafik, därför ser vi det som en förutsättning att du har körkort.

Låter det här som något för dig?

I så fall ser vi fram emot din ansökan inom kort och det går bra att höra av sig till Jesper Hyseus vid eventuella frågor. Jesper.hyseus@midroc.se eller 0704507849

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här