Platsannonser Visa alla

Köksmästare

HAK på Scandic Europa i Göteborg

 

Scandic Hotels är ett nordiskt hotellföretag i världsklass! 

Vår mission är att ”skapa en enastående hotellupplevelse för de många människorna”. 

Med fler än 230 hotell och 14 000 medarbetare i sju länder är vi den största hotellkedjan i Norden. På Scandic får du möjlighet att utvecklas genom inspirerande karriärvägar, både i Sverige och utomlands och vi ser gärna att du har vilja och potential att ta ytterligare steg inom vår organisation. 

Vi erbjuder dig en arbetsplats där bl a mångfalds- & hållbarhetsfrågor har ett stort fokus - vi hoppas att du vill bidra med ditt engagemang och din kompetens så vi kan ge våra framtida gäster ännu bättre hotellupplevelser. 

Läs mer om oss på scandichotelsgroup.com 

Vilka är vi och vad kan vi erbjuda dig?

Vi är Nordens marknadsledande hotellkedja med nästan 230 hotell och 14000 medarbetare. Vägen för din karriär inom Scandic bestämmer du själv. Du kanske vill byta inriktning, bli chef eller flytta till ett annat land. Har du rätt inställning och delar våra värderingar är möjligheterna inom Scandic i det närmaste obegränsade. Det är du och din insats varje dag som är biljetten till din framtid!

Nu söker vi en köksmästare till vår restaurang HAK på Scandic Europa. Restaurang HAK är ett gränslöst vardagsrum för möten mellan här och fjärran och när som helst. Över lunchen, på vägen från arbete till vardag och efter övertiden. En restaurang helt rätt i tiden där mat och dryck av utvalda råvaror och några portioner humor serveras från morgon till kväll, genvägar är strängt förbjudet. Happy Food helt enkelt!

Är du HAKS nya köksmästare?

Då är du först och främst en positiv, driven och engagerad lagspelare! Du har ett mycket stort intresse för såväl service, mat och dryck. Du är initiativrik och förändringslysten. Vårt arbetstempo är högt därför måste du kunna prioritera och se lösningar i samma tempo- det krävs helt enkelt att du trivs i de situationerna. Att vara trendmedveten, kreativ och modig ser vi som mycket viktigt i rollen som köksmästare. Självklart älskar du även mötet med gästerna på HAK precis lika mycket som vi gör.

För att lyckas som ledare hos oss behöver du dessutom vara prestigelös, modig och se Scandics värderingar som dina egna!

Vad är din roll?

Som ledare hos oss har du förmågan att utveckla dig själv, dina medarbetare och verksamheten mot samma mål - nöjda gäster!

Du som köksmästare kommer att ha övergripande ansvaret för kvalitén av hotellets köksverksamhet. Du har en passion för service och vill med ditt sätt att leda - inspirera, engagera och motivera dina medarbetare att leverera service och matupplevelser i världsklass! I din roll kommer du att arbeta med nyckeltal och andra uppsatta mål som krav på din förmåga att prognostisera, planera och bemanna.

Vad har du med dig?

  • Relevant utbildning/5-års yrkeserfarenhet
  • God mat- och dryckeskunskap
  • Ledarerfarenhet
  • Analytisk förmåga
  • Kunskaper i Officepaketet
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift

Meriterande

  • Dokumenterad erfarenhet av budgetansvar

Information om tjänsten

Tjänsten är på heltid och är förlagd på såväl dag, kväll och helg. Tillträde är omgående.

Kontakt

 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig chef Linda Fahlman på Linda.Fahlman@scandichotels.com

Urval och intervjuer sker löpande, därför ber vi dig att ansöka så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan via länken nedan!

 

Ansök här