Platsannonser Visa alla

Executive Chef

Haymarket by Scandic

 

Haymarket söker passionerad Executive Chef

Haymarket by Scandic inspireras av 1920-talets stilideal parat med dagens kosmopolitiska storstadsliv. Vi låter det storslagna möta det lekfulla och skapar ett spännande möte mellan historia och nutid, gammalt och nytt – Gatsby möter Lady Gaga. Husets originalinteriör har lyfts fram för att återskapa ursprungskänslan. Hotellytan är närmare 16 500 kvadratmeter, fördelat på 403 hotellrum, samt 3 000 kvadratmeter restaurang- och mötesytor med amerikansk cocktailbar, stort café med uterservering vid Hötorget, restaurang med närmare 200 sittplatser samt inte minst en unik event- och mötesvåning.

Vi på Haymarket söker en kollega som brinner för matlagning, älskar att utveckla människor och som har svart bälte i köksekonomi . Som Executive Chef ansvarar du bland annat för personal, logistik, hållbarhet, budget och driften av alla våra kök. Med andra ord kommer din vardag bestå av allt från budgetplanering, konceptutveckling, bygga starka team, galamiddagar och internationella gästspel. Inte så dumt helt enkelt.

Men inte nog med att du kommer ha bästa jobbet i branschen, du får även jobba med den häftigaste verksamheten i Stockholm. Du ansvarar för bland annat Amerikanska brasseriet Paul’s, prisbelönta cocktailbaren Americain och Stockholms kanske mest instagrammade café Gretas som taget rakt ur en film av Wes Anderson.

Vi letar efter en passionerad och tydlig köksdirigent med fötterna på jorden, fantastiska historier i bagaget och med en gedigen erfarenhet av köksdrift och personalansvar. Har du dessutom några ess innanför rockärmen och tycker bra personalmat är superviktigt så kommer det här sluta bra.

Du rapporterar till mig, Food & Beverage Manager, men mina vänner kallar mig Daniel. Du ingår i hotellets management team och vid din sida har du fantastiska kollegor som precis som du älskar sitt jobb, brinner för service och tummar inte på kvalitén. Din högra hand är ett geni och är kreativt ansvarig för menyer och utveckling tillsammans med mig. Jag hoppas du gillar att diskutera mat, för det gör vi!

I tjänsten ingår dag, kvälls och helgarbete. Självklart har vi kollektivavtal. Självklart tycker vi att alla människor är lika värda.

Söker gör du via länken, men hör gärna av dig till mig på daniel.hermansson@scandichotels.com om du har frågor gällande tjänsten, eller om du bara vill prata mat eller liknande.

Sök nu, det blir kul!

Alla ansökningar behandlas löpande.

Psst.. Jobbar du som kock idag och söker nya utmaningar får du gärna hör av dig också. Vi söker alltid nya kollegor.

Daniel Hermansson, Food & Beverage Manager

 

Ansök här