Platsannonser Visa alla

Erfaren säljare med passion & snits

Hotel Drottning Kristina

Hotel Drottning Kristina är ett exklusivt fyrstjärnigt boutiquehotell med känslan av ett townhouse mitt på Stureplan. Här förenas det klassiska 1800-talets stilfullhet och elegans med exklusiv atmosfär och förstklassig service. Med sina 101 unikt inredda rum i sengustaviansk stil erbjuder vi ett utsökt och elegant boende för den medvetna gästen som söker ett avspänt och exklusivt boende i centrala Stockholm. Förstklassig service och ett exklusivt värdskap är vårt signum.

Hotellet antar nu en ny riktning och söker därför efter branschens elegantaste Account Manager som vill bygga upp och utveckla hotellets försäljning. Vi tror att du sporras av att utmana medelmåttigheten och med passion agera ambassadör för Stockholm och Skandinaviens ambitiösaste hotellsatsning. Du kommer att få eget ansvar för branschens hetaste portfölj och rapporterar direkt till hotellets VD. Ditt nya skrivbord kommer stå bara några meter från kaffemaskinen på vårt hotell på Stureplan i Stockholm.

Även om du ser dig själv som säljare och marknadsförare i första hand, ser vi det som positivt om du trivs i serviceinriktade företag och vill vara med på resan som tar oss till en ny nivå och når våra ambitiösa mål: att bli ett av Skandinaviens ledande exklusiva hotell.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:
• Löpande kontakter med såväl lokala som internationella resebyråer och agenter
• Bearbetning av såväl nya som befintliga avtalskunder. Du ansvarar för hela processen ifrån besöksbokning till avtalsskrivning, offert eller    bokning.
• Försäljning, bokning och marknadsföring av konferenser och evenemang
• Löpande kontakter med PR-byråer, eventbyråer och andra evenemangsarrangörer som är intressanta som kunder
• Arbeta med marknadsföring och utveckla kampanjer gentemot ovannämnda målgrupper
• Utveckla och ansvara för säljverktyg och hotellets marknadskommunikation
• Tillsammans med Revenue Manager och Guest Service Agent utveckla hotellets stamgästprogram
• Tillsammans med hotellets VD och Revenue Manager ansvara för hotellets prisstrategi och beläggning.
• Tillsammans med hotellets VD och Revenue Manager ansvara för hotellets varumärkesstrategi och positioneringsstrategi

Ödmjukhet, nyfikenhet, respekt och prestigelöshet är något som bör känneteckna din person. Engagerad, självständig, äventyrlig och energisk bör känneteckna dig i din yrkesroll.

Vi har höga ambitioner och vi tror att du inspireras av att vara en del av att nå våra mål.

På Hotel Drottning Kristina arbetar vi över och tillsammans med hotellets olika avdelningar. Du förväntas därför även som säljare att ta ett helhetsansvar som ibland går utanför det egna uppdraget för att våra gäster ska få en så bra upplevelse av sin vistelse som möjligt.

Du kommer att vara en del av ett mindre team där du kommer att vara en nyckelperson. Dina erfarenheter, kunskap, idéer och personlighet kommer vara värdefulla i äventyret att ta Hotel Drottning Kristina till nya nivåer.

Vi söker dig som:
• Har arbetat med avtalsförsäljning inom hotellbranschen och har upparbetade goda relationer med resebyråer, agenter och andra förmedlare.
• Har dokumenterade goda resultat i rollen som säljare
• Kan flytande svenska och engelska i tal och skrift. Fler språk är meriterande.
• Goda kunskaper i Office-paketet
• Är stresstålig, lösningsorienterad och uppmärksam på organisationens behov.
• Praktisk erfarenhet (förutom försäljning) från hotell-, restaurang- eller konferensverksamhet är en klar merit.
• Tror på affärsmässighet, noggrannhet och uppskattar att ha äganderätt över sin arbetsuppgifter.

Vi erbjuder dig en möjlighet att vara med på en spännande resa där rätt person ges möjlighet till såväl utveckling som karriär. Tjänsten skall tillträdas omgående eller enligt överenskommelse och är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Arbetstider är främst förlagda till vardagar, men kvälls och helgarbete kan förekomma i perioder. Lön enligt överenskommelse.

Observera att urval och intervjuer kommer att ske löpande och då vi helst ser att den tillsätts snarast kan det innebära att den tillsätts innan ansökningstiden gått ut. Fler spännande lediga tjänster hos oss på Hotel Drottning Kristina finner du på www.recruto.se/apps/portal/hoteldrottningkristina

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

 
Ansök här