Platsannonser Visa alla

Hovmästare

Hotel Plaza Västerås

 

HOTEL PLAZA VÄSTERÅS VÄXER VIDARE OCH SÖKER EN DRIVEN OCH AMBITIÖS HOVMÄSTARE!

Vår devis är att alltid ha ett 5-stjärning bemötande i alla relationer. Tillsammans med våra värderingar och övriga medarbetare skapar vi förutsättningar för ett värdskap i världsklass. Vi vill att du är med och tar oss till nya höjder.

Du som söker har flera års erfarenhet av yrket och är trygg med att coacha och leda medarbetare till nya mål. Din passion för mat och dryck genomsyrar ditt sätt att välkomna gäster samtidigt som ett intresse för ekonomi och planering är en förutsättning.

Vi erbjuder en omväxlande verksamhet med en internationell känsla där vi har gäster från Västerås och världens alla hörn.

Luncher, bruncher, barer, abonnerade middagar, a la carte, Spa, Sky Bar och AW är vårt breda erbjudande som ständigt växer och utvecklas. Vi vill utmana- och förbättra oss vilket betyder att du måste älska högt tempo och är genuint nyfiken och uppriktigt intresserad. Därför sätter vi stort värde vid din personlighet, din flexibilitet och vilja att utmana dig själv till nya framgångar.

Vi arbetar mycket nära Aros Congress Center som är en del av koncernen som vi ingår i. Det bidrar också till fler dimensioner och en stor variation av gäster och kunder samt betydande utvecklingsmöjligheter.

Just nu är vi extra stolta och glada när vi går in i slutfasen för vår totalrenovering av hela hotellet. Det betyder att arbetsmiljön är om möjligt ännu bättre än tidigare.

Varmt välkommen med din ansökan om du tror att du kan trivas hos oss.

________________________________________

Har du frågor eller vill skicka in din ansökan? Vänligen vänd er till Emelie Nyman vår F&B-manager emelie.nyman@plazavasteras.se . Skicka med ditt CV och personliga brev med en bra motivering varför just du vill arbeta hos oss.

Följ och gilla oss gärna på Facebook för www.facebook.com/hotelplazavasteras/ , för vår www.facebook.com/lobbybaren/  eller www.facebook.com/skybarplaza 

 

 
Ansök här