Platsannonser Visa alla

Souschef

Hotel Rival

 

Hotel Rival på Mariatorget i Stockholm är ett privatägt boutiquehotell som öppnade hösten 2003. Hotellet har 99 designade hotellrum, roomservice, Bar & Bistro, Cocktailbar, Lobbybar samt Café Rival med eget kök. Hotel Rival erbjuder dessutom 5 konferenslokaler och en salong för 700 gäster.
Rivals Bistro & Barer har öppet 7 kvällar i veckan. Söndagar serverar vi brunch.
Flera kvällar i veckan konserter, teater och underhållning i Rivals salong.

 

Vi söker en souschef

Hotel Rival har en klassisk bistro med god, vällagad och igenkännande mat med ryggrad inom svensk gastronomi. Vi har ett brett utbud där vi förädlat alla råvaror och arbetar fram våra maträtter från grunden. Vi jobbar med säsongsmenyer där inslagen är närodlade och ekologiska! Vi kan ha upp till
700 eventgäster på en dag och sen kan det bli två fulla sittningar i bistron på kvällen. Till detta adderar vi barmat, café, frukost, roomservice och personalmat.

Krav

Minst 5 års arbetslivserfarenhet utöver slutförd kockutbildning. Dokumenterade kunskaper inom livsmedel och hygien. Du skall ha goda ledaregenskaper på ett tydligt och ödmjukt sätt. God förståelse för kalkylering och prissättning inom köksekonomi. Som souschef ska du besitta kunskap om klassisk matlagning och även ha ett nytänk för modern bistro. Det är mycket meriterande om du har arbetat som souschef tidigare.

Arbetsuppgifter

  • Operativt i produktionen leda köksteamet tillsammans med köksmästare och övriga souschefer.
  • Ansvara för att vi håller överenskommen kvalité och god lönsamhet.
  • Ansvara för att råvarubeställningar och inköp görs i enlighet med prognostiserad åtgång.
  • Ansvara för att inventering och egenkontroll utförs vid fasta tidpunkter.
  • Aktivt delta i menyplanering, utvecklings- och förbättringsarbete.
  • Genomföra dagliga genomgångar med servis- och hovmästare.
  • Ansvara för att gällande rutiner, policies och lagar följs vad gäller säkerhet, arbetsmiljö, egenkontroll och kollektivavtal.
  • Vid köksmästarens frånvaro ansvara för den dagliga bemanningen utefter överenskomna ramar.

Vår köksmästare, Claes Hasselhuhn har meriter från Kocklandslaget, Stockholm Culinary Team samt Nobelmiddagar. Vi söker nu en engagerade och positiv kollega som vill vara med och utveckla Hotel Rival ytterligare inom bistro à la carte, events och meetings.

Vi kan erbjuda en arbetsplats med många spännande gäster från hela världen! På helgerna är Rival extra välbesökt av stockholmare och detta är en mycket viktig marknad för Rivals Bistro.

Är Du den vi söker – ring eller skriv genast några rader om Dig själv, bifoga CV och meritförteckning, skicka till vår köksmästare claes@rival.se telefon 08-545 789 28. Du kan även kontakta HR-chef Paula Nilsson 08-545 789 01 eller maila paula.nilsson@rival.se. Tjänsten skall tillsättas snarast! Tjänsten är heltid, och du kommer att tillhöra tjänstemannaavtalet Unionen. Provanställning 6 månader. I arbetet ingår dag- och kvällsarbete inkl helger.

Läs mer om Hotel Rival och vår verksamhet på www.rival.se

 

Ansök här